Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a znatel cemu je jos povecana potraznja pogodio si maline
I ja sam sebi narucio preko pika, zezno me covjek samo tako. Kaze servisirano biciklo, ja ga otjerao u svoj servis a majstor se uhvatio za glavu, sve neke nepripadajuce komponente koje su na silu stavljene. Dok je to sve majstor pomijenjao i nasao pripadajuce komponente kostalo me 110 KM dodatnih.
Nemojte to objavljivati zbog nasih malinara,slasticara,mesara,odmah ce promijeniti profesiju u nabavki bicikala.
Jbt, samo velika nesreca donosi velike promjene. Haha. 🤣🤣🤣
hebao te kralj,sad ovo e-biciklo kosta 2tisuce ojera.
To će izazvati problem u saobraćaju,a naročito u pronalaženju mjesta za parkirati. Međutim u Kini su to riješili jer se sahranjuju sa stražnjyzzom na gore.