Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zapamtite da ce ovi zlocini promijeniti cijeli svijet u narednim godinama, i faraon je fasovao na vrhuncu tlacenja i oholosti
Koja je to vojska danas? Gdje je ta taifetul-mensura (potpomognuta skupina)? Nismo mi ta generacija, znaju to i Palestinci.
Moralno posrnuće čovječanstva. UN više nema smisla ni svrhe.
Nikad svrhe nije ni imao. United Nothing ovo ti je pravo znacenje njihovo. Predstavnici su na nivou.
Svemu dode kraj, pa ce i tiraniji demona isto tako zazvoniti. I onako svijet za sobom vuku prema dnu.
potomci svinja i majmuna ovi jevrejski psi svaka fašistička tvorevina je pala, i vi ćete samo ćete povući sa sobom mnogo mnogo mnogo gori scenarij.
Muslimani se moraju ujediniti i otjerati zidove sa bliskoh istoka.
Vec se mašu izraelske zastave u Gazi kad sind e srušili so temelja proširava se Izrael a zapad ne da šuti vec podrzava zlocin
tesko je tu i mirovne snage dovesti
Užas!
Bolesnici!!!!!
Bolesnici!!!!!
Bolesnici!!!!!