Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
saće il ahmed i neđad ili hame dobit dršku od metle u bulju
@amer jarane,tebi je pod hitno potrebna strucna pomoc!
Volimo mi najvise kad mozemo birati predstavnike ampakica, slijedeci izbori ce vidjeti veliki broj glasova za HSP i Lijanovice, izborni dan je taj dan u cetiri godine kad smo svi mi hrvatsko cvijece :)
NABIJEM VAS NA KARDAN I VAS I SVE VJERSKE KNJIGE I SVE RELIGIJE OVCE JEDNE....DEMONI VAS K.O.LJ.U A VI BLEJITE I KLANJATE IM SE...P.O.P.I.S.A.M VAM SE NA SVE VASE U.S.R.A.N.E RELIGIJE G.O.V.N.A KUKAVICKA........NIKAD BOGA NECETE UGLEDAT, NIKAD JER KADITE DEMONIMA.... O TVORCE SVEMIRA DODJI, ZAVEDI RED I UNISTI DEMONE, SPALI BOGOMOLJE IDOLOPOKLONACA I OSVIJESTI OVCE DA NE BLEJE I DA IH NE VODE VISE NA OLTARE KLAONOICA KOJE NAZIVAJU BOGOMOLJAMA JER SU ONE PUNE KRVI DO KROVA...... A za ovog vehabiju KENANA CORBU: P.O.S.E.R.E.M TI SE NA SVE ZAKONE SERIJATA-SLUGO SHEJTANA MUHAMDA....
zapamti ampace, jednom ces serijat ocima vidjeti i prepast ces ga se, jer oni koji protiv njega pricaju, oni ga krse. A sada lagano proguglaj pa pronadji neke serijatske zakone pa ih ospori, jer uistinu ti zelis da si pametniji od pametnijeg. A budi siguran da nisi.
jos da je nekako, u citav kontekst, florens artman (florence Hartmann) ubaciti i vijest bi bila,ono bas, po mjeri riste djoge...
savjet,ajatola,ormuz...pa dokle vise?!tugo moja...