Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Distrikt u kojem vladaju ljevičari već godinama dok raste broj poginulih u nasilju vezanom uz bande. Kad ode u Texas priča je drugačija. Trump je odličan vođa i Europa treba jednog takvog da stane na kraj nekontroliranoj invaziji sa zaostalih dijelova svijeta. Događa se to i u Europi ali ne u istom intenzitetu kakav bi bio da EU ima jakog vođu kao što je Trump.
@mpotocnj Slazem se. Washington nije njegova izborna baza. Bez obzira na kmecanje i histeriju libtarda, Trump uzima jos jedan mandat.
neznam sto su svi protiv Trumpa, on jos nije poceo ni jedan rat, porediti sa drugim predsijednicima. Valjda je to i trn u oku sto ne pocinje ratove.
Dok se Pitari dižu i mašu SDA zastavama kad vide Bakira
upiši komentar
A njega je to baš pogodilo.. kao što ga sve tangira..