Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Allahu dragi pomozi našoj napaćenoj braći u Gvantanamu. Zamislite da smo mi Lagumdžiju nagradili na izborima foteljom ministra vanjskih poslova a izručio je 6 Bosanaca na ovaja kazamat Gvantanamo
ma kakav strajk gladju, to je jeftina foluska ?! muslimani ne smiju izvrsiti samoubistvo i to ovi islamski teroristi jako dobro znaju i zato samo blefiraju ! malo ce smrsati i popraviti liniju i to nije nikakav problem a sto se Sehadeta i bluda sa 72 djevice tice, morace se ipak jos malo strpiti !