Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E Simone li Simone meni je tebe zao, toliko si zaslijepljen mrznjom da ce se to tebi obiti o glavu, jer ljudi koji u sebi imaju toliku kolicinu mrznje prema drugima samo sebi stete. Nek ti je Bog na pomoci ako jos nije kasno.
Citam komentare ove djece pa ne mogu da vjerujem da se sve ovo pise.Pa djeco draga nemojte samo sjediti i blejati po FB vec citajte malo politiku i desavanja u svijetu ako vec hocete da komentarisete desavanja sa izbjeglicama. Sve sto im se dasava je "zasluga" te Amerike i zapada koji sad grade bedeme i zidove da im zabarne ulazak a prvo su zakuhali i stvorili razne isile i talibane od kojih taj jadni narod sada bjezi.Citajte intervjue sa tim ljudima svi bi najradje da se vrate u svoje zemlje i da zive kao sto su do sada zivjeli isto kao i mi kad je kod nas rat bio.
Najveći dio izbjeglica će završiti u Srbiji i Bosni. ŽIVI BILI PA VIDJELI!
Europo kad ste slali sa vasim partnerima na stotine Eurofightera da bombarduju po Siriji,Iraku..itd niste razmisljali o konzekvencama nasi susjedi iz lijepe nase su zaboravili sta znaci agresija od prije 24 godine kad mu morali bjezati sa svojih ognjista npr Vukovar,Lika,Slavonija,Baranja zaledje Zadra itd...
http://dailynewshungary.com/what-are-and-what-are-not-about-the-migrants-in-the-international-news/ pogledajte od 2: 50 sec ovo je grijeh..sramotno
Sve su to buduci uhljebi ! Neznam kako ih je eu uopste primio na ovakav nacin !?
http://dailynewshungary.com/what-are-and-what-are-not-about-the-migrants-in-the-international-news/ pogledajte od 2: 50 sec ovo je grijeh..