Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u 21 vijeku i poslije gotovo 80 godina od završetka 2 svjetskog rata kad je rečeno nikad više, čovjek je najgore biće na ovoj planeti
Nije čovjek najgore biće nego nečovjek
Rekli su nikad više i sve ponoviše kao u Srebrenici. Izrael je teror i aparthejd.
E jadan je ovaj ljudski rod samo ubijanje i unistavanje i sto je najgore sve nove tehnologije od mobitela do dronova.. koriste se za ubijanje
Emir Suljagic kaze da nema nikakve razlike izmedzu hamasa i cetnika,e sram i stid da ga bude,izdajnuce prve klase,eto kakvoj je budali dato da bude direktor Memorijalnog centra,odmah ga treba skinuti s te pozicije i dati nekoj normalnoj osobi da rukovodi centrom u Potocarima.
Ko god podržava ubijanje djece, genocid i etnička čiščenja drugih ljudi, sjeme mu se zatrlo. Ostat će upisano u historiji, vratit će se suza svakog djeteta, svakom…kad tad‼️ https://x.com/azaizamotaz9/status/1727365670684197080?s=46
...inače, doseljeničke životinje poznate po svoj humanosti i ljudskosti... otpad ljudskog roda i prokleti od strane Boga. Doduše, nj8hove knjige to od njih i traže.
Treba to senilnom Bidenu svaku vece pred spavanje pustati i svako jutro nek gleda kako se Izrael brani
Znaš kako kažu, danas u sreći a sutra u crnoj vreći. Danas u Palestini a sutra možda i kod nas. Nikad se ne zna za koga je Al Fatiha.
To je strasno, ti zidovi su gori od nacista. Nevjerovatno, UN treba sto prije da proglase Palestinu slobodnom drzavom. I nek naprave zid izmedju njih, da nemaju nikakav kontakt.
Ma protjerat će ih Izrael sve negdje u pustinju jer nema šanse da oni ovo drže nakon ovako groznih zločina koje su počinili. Izrael namjerno to radi da im život u Gazi postane nemoguć
Ako je Arapima ovo u redu čemu ja da se zgrozim kad se ništa ne pitam.
Gdje je građanin Finci ?Nema ni Jevrejske zajednice da se ogradi od GENOCIDA koji provode njihova braća po vjeri. SRAMOTA kada su vas njemci ubijali u Il svj. Bošnjaci su branili i spašavali,sada ne smijete od vašeg MOSSADA ni progoviriti, ili to niti želite ??? Stići će vas opet teška vremena,ali niko vam više neće htjeti pružiti ruku spasa,jer ste danas odbili pružiti palestinskoj djeci. Haram vam bilo , vama i vašim potomcima.
Strašno ! Kako je ovo uopšte moguće ovakvom bestijalno ubijanje djece i odraslih civila a nikakve kazne za počinioce a Srbe ste ganjali i zbog šamara. Hiljade djece masakrirano od strane Izraela i svi se prave kako se ništa ne dešava.
Nevjerovatno je da nikad nismo vidjeli ubijenog vojnika Hamasa, samo zene i djecu...
Nismo ni IDF-a.