Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...kurvini sinovi iz sjene se igraju životima, sudbinama i mozgovima miliona ljudi...
To odmah u zatvor ono hladno.nema sudjenja
Cuj "zatvor". Rijesit' ih se na dobri stari nacin, po kratkom postupku!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mozda covjek "skrene" od tako velike tragodije kao sto je gubotak cijele porodice ali mislim da bi logicniji izbor bio taj da ako ti neko nepravedno pobije porodicu ili nesto slicno onda ti trebas da se boris protiv toga da se vise nikom ne desi, a ne da i ti ubijas neciju porodicu, pa ce neki pripadnik te porodice pobiti opet neciju porodicu i tako redom!
tragedije*gubitak*
Insan kome ovako nešto urade ne razmišlja logički, kao što si rekao, on "skrene" kao što je i naš djedo Munja, Allah Rahmetile, pa digne ruku na sebe (i ostale) :(
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa sad ga garant Kurdi muče analno...mučenik...
Jasta će nego završit ostatak života u zatvoru, za koji dan će ga razmjeniti samo dok ga izliječe
Sto nas bombarduju medijski o tom nekom idilu?
on je trebao osnovati drugu porodicu, jer kakav bi to svijet bio da se ljudi samo ubijaju u krug i tome nikad kraja? a sto je najgore on od svog "bola" ne moze da shvati da su ga islamisti iskoristili za neke vise ciljeve, da je on obicni pijun i da njih bas briga za njegovom porodicom, kao i za njim... htio je raj, a napravio je sebi pakao od zivota, i sad moze slobodno da se objesi o carsaf /plahtu/ u zatvoru, tako ce mu biti najbolje...i najlakse, jer slabici poput njega uvijek "vrebaju" neduzne, ...i biraju najlaksi put
ih jado jadni
E da mi je samo znati koji je idiot od tumača islamskog prava dozvolio ovakav oblik ratovanja. Ovo islama vidjelo nije! I da mi je znati koji je retard od taktičara procjenio da je ovo 'produktivan' oblik ratovanja. Pa čovječe, ubjaš sposobne ljude za nešto što nikada ne uspjeva...
I ja bih tako postupio. Najgore je izgubiti sve u genocidu i opet velicati ubice, slusati njihovu muziki i voditi se njihovom subkulturom. Momak makar imas identitet i srce sto ga mi u BiH nemamo.
rusi mu ubili porodicu i sad otisao u Siriju da ubija ljude koji mu nista na zao nisu uradili... idiot !
Skup je metak za tebe "mucenice". Takvih 7 pred TT-eac, ko rusi fasiste da ne trose municiju. A u sefa tromblon za ovjeru.
ovoga ne treba ubiti nego u samicu to bi mu bila najgora kazna.
Covjek je rekao da samo želi biti učenik, al novinari konovinari...
vama je ovdje nesta nerAZUMNO a sta reci n 92 I dalje koliko je mojih prijatelja nestalo. I sta budi normal pravi se lud I zaboravi proslost sto bi mnogi rekli. ne brate sve se pamti I kad tad se racuni poravnaju!!!!!!
ispunite mu zelju, dajte mu bih penziju od 300 km pa nek se muci..
Budi mucenik fataj se krampe i lopate i kopaj kanale za 20 km.
Eeeee kad bi momak bio svjestan da je ratovao za tuđe interese a ne interese vjere.