Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taće ovaj šmokljo kome reći... Narod irana je poput naroda sjeverne koreje, malo blaže.... Puna dijaspora iranaca koji su pobjegli, i čak u dijaspori prešli i na kršćanstvo jer im se ogadila ta sekta šijjizam i bijeda. Onaj narod što ih podržava su većinom dede i njihove stare žene ( čavke) , koji podržavaju režim jer znaju da mogu zatvora zaglaviti il vješanje. Iran je veliko zlo upakovan u celofan. To što bacaju šuplju protiv amerike i izraela je blef.
Što ne mogu ovih što pljuju protiv amerike, A da imaju priliku da dobiju vizu da odsele, ne bi sigurno u siromašnu rusiju otišlo, nego bi svi redom odselili u ameriku. Ili ovi što galame protiv kafira i amerike, a žive od socijale amerike il neke kafirske države. Bujrum u Iran, ako je blagostanje u Iranu.
@CDD Veze ti nemaš.. ne znam ko te plaća da iznosiš laži.
Al ga ruski šija spusti američkom suniji.
nije “mješa” nego “miješa”
Moja žemska najbolje mješa ili miješa pa kako ti je merak.