Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da ova nova kina idu predaleko sa specijalnim efektima. BIlo je 3D, pa 4D, pa 5D. Pa uzivo...
Samo me interesuje da li se i u USA medijima objavi kad god neko zapuca u Sarajevu .....
Čovjek mirno pobio i povrijedio toliko ljudi i NIJE TERORIZAM? :)
U stripu Spiderman pravo ime glavnog lika je Peter Parker, Jel moguće da je neko toliko poremećen da sebi da ime iz stripa i onda ode na projekciju \"konkurentnog\" super heroja i iz ljubomore pobije i rani toliko ljudi...
kod nas ne bi ni izvuko\' pusku kako treba, vec bi dobio par metaka u podkoljenicu.
hajd sad poleti, BATMAN!
Koji NOVI BATMAN. Dark Knight (2008)!?
Vidi jada sto se raduju.Sta ces...da u Americi puca svaki dan ne moze biti jadnija od tamnog vilajeta zvanog Bosna.
\"međutim kada su vidjeli metke kako prolijeću, nastao je haos. \" hahahah
@CInemax- zbog tebe sam zamalo otkaz dobila koliko sam se ismijala. Suze me oblise.
pa još KIX.ba veli \"a u njegovom automobilu pronađena je puška i ručni pištolj.\" RUČNI PIŠTOLJ??? :))) Pomislite li kad da uposlite kakvog obrazovanog novinara? Ili je mnogo isplativije bilo za taj posao angažovati molera? Presmiješni ste ba!
tako ti je kad ne dovoljno putera na kokicama :)
\"Kino je bilo krcato, a posjetitelji su isprva mislili da je pucnjava sastavni dio projekcije, međutim kada su vidjeli metke kako prolijeću, nastao je haos.\" Aha, sigurno su vidjeli metke kako prolijeću... ccc KIX.ba!
Batman puco ?
Americki san.
RIP
glup si ba, zasto to ne bi mislili, slican show je predstavljen na premijeri avengersa, a novi betmen bi trebao biti jedan od najvecih filmova svih vremena, procitaj malo selj.ak