Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cudno da nije obratio paznju na vazan detalj u govoru.? ( da nije vazan ne bi ga ni objavili) " putin moze ostvariti svoj cilj u ukrajini bez da salje vojsku" !?
RUSIJA KAD NESTANE ONDA JE MIR
sve vec vidjeno '92 na ovim prostorima
Mudri Putin, žali što je došlo do građanskog rata u Ukrajini, ali mu se treba odati priznanje što je spacio građane Krima od rata.
...poredjenja radi, pade mi na um prica o ubici i njegovom propagiranju morala!!!
ameri genocid
Zamrznite vi račune svima koji prave i zagovaraju odcjepljenja,referendume i entitete pa bi i u nas došlo investitora.
...trebalo je to još u doba sfrj učinit...i uhapsit tadašnjeg ministra vanjskih poslova bih, jer ruši ustavni poredak :)
...da ne spominjem janše, tuđmane, ku­rce-palce...
vlaška posla pa hajd,krivoslavni degenerici rade po istom receptu svugdje
pa zar nije tako?Jesteli i ovdje tako radili?Jesteli i u Hrvatskoj tako radili?Jesteli i na Kosovu tako radili?Svugdje radili i nigdje vam nije uspjelo.Tako je i Karadzic ovdje htio Sarajevo da uzme kao Putin Kijev ali zivi bili pa vidjeli sta ce na kraju dobiti.Nas muslimane inace ne vole bas u svijetu ali vas krivoslavce sto niko ne podnosi nisi svjestan.Raspitaj se malo,smatraju vas kao neko divljacko pleme.Cini mi se da bi radije dali vlast onoj grupi Boko Haram nego krivoslavnim degenericima.
samo karaj putineeee putineeeeeeee
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa vidi se na slici da je ljudima dobro jos vozaju lade i varburge zato nece pod evropsku cizmu gdje se ljudi pate u mercedesima i opelima
PA KONJE JEDAN MI PRICAMO O UKRAJINI A MOSKVA IMA BOGATASE MAFIJASE A OSTALI DIJELOVI RUSIJE KO I U BOSNI SIROMASTINA CAK I GORE