Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ja :D , najkorupnija organizacija na svijetu , sto se skriva iza diplomatskih pasosa ! folova majko moja ... ako nije nicije nek\' posalju meni !!
UN je ter.oristicka, fa.sis.ticka, im.perij.alisticka organizacija koja podrzava i pomaze u ge.nocidima sirom svijeta. To je organizacija koja se bori da zarobi te da vrsi abn.ormalni ekonomski pritisak na stanovnistvo svijeta - a kada se narod digne onda zapocinje ratove i kol.je ih.. Ljudi, ujedinite se protiv ro.bovanja i imp.erijalizma.
UN je ter.oristicka, fa.sisticka, im.perijalisticka organizacija koja podrzava i pomaze u ge.nocidima sirom svijeta. To je organizacija koja se bori da zarobi te da vrsi abn.ormalni ekonomski pritisak na stanovnistvo svijeta. Ljudi, ujedinite se protiv ro.bovanja i imp.erijalizma.
UN je teroristicka, fasisticka, imperijalisticka organizacija koja podrzava i pomaze u genocidima sirom svijeta. To je organizacija koja se bori da zarobi te da vrsi abnormalni ekonomski pritisak na stanovnistvo svijeta. Ljudi, ujedinite se protiv robovanja i imperijalizma.
HeHeHe ovaj svjet je postao totalni cirkus :)
jos jednom: UN=mafia
zasto je moj \"UN=mafia\" komentar izbrisan? zar nisam u pravu? zar je ovo vrijedjanje nekoga pored onih silnih rasisticko-nacisticko-sovinistickih komentara koje ovdje citamo ispod svakog teksta?
PA VOLE I OVI IZ UJEDINJENIH NARODA POVUC MENE ZA KI.TU :D