Komentari (262)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dopizdilo ljudima da primaju sirotinju, hrane ih parama od poreza, a onda im ta sirotinja zahvali tako sto ode u ISIS.
Glup si da valja! I šta sad ima Švedska sa ISIS-om,misliš da je uredu paliti džamiju pod bilo kojim izgovorom,ili bilo koji drugi vjerski objekat?
Europa ce biti muslimanska, samo je pitanje nataliteta i vremena a cafiri polako uvidjaju da gube na svim poljima i da su u zabludi ! Allah je najveci ! Islam ce pobijediti !
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
OVAJ ANIMOZITET PREMA MUSLIMANIMA SVUGDJE U SVJETU JE IZAZVALA POJAVA VEHABIJA SA NJIHOVIM NAZADNIM I NAKARADNIM ''PECINSKIM'' ISLAMOM!
Pick* prodana, predji na krscanstvo, ljepse ti stoji.
E dragi moji ljudi. Vi ste si pukli. Ja sam kršćanim i otišao sam u džamiju molit. Nije mi se dalo u katedralu, nakotilo se baš snobova nekih. Bog je jedan, ja sam katolik, al idem u dzamiju. Ja sam prijatelj muslimana. Niti jedan od svih vas nije vjernik.
"Kod nas u Šveckoj..."
la ilahe illallah, bice dzamija i vise i vece.
prema onom sto sam gledao u gospodaru prstenova, zapad ce pobijediti
To samo mozes na filmu i vidjeti :)
yebiga narodu dosadio zulum primitivaca... das im sve a oni ti vracaju svim vrstama kriminala... ovoga ce u buducnosti biti sve vise i vise...
Kako se zove covjek koji se zaleti prema zgradi, skoci i preskoci zgradu? Superman. A kako se zove covjek koji se zaleti prema zgradi, skoci, pa pocne da se penje na vrh zgrade? Spiderman. A kako se zove covjek koji se zaleti prema zgradi, pa se zabije u nju i raznese i sebe i zgradu? Musliman.
Jesi razmisljao o karijeri komicara ?
nemam nista protiv drugih vjera,ali nemoguce da evo citam srpske i hrvatske portale niko nista da objavi a da je kakva crkva zapaljena to bi bilo talibani, isil, vehabije ,muslimani to bi krenule akcije sipe hapsenje bradatih u austriji njemackoj svedskoj itd...samo kod nas covjek koji puca na zgradu moze dobit 25 godina zatvora(ne branim mevlida)...a ove svedjane ce uhapsit i pustit na uslovno....
Ovakvim izrodima nije nista sveto,ni njihovo ni tudje.Nazalost sve je vise ljudskih spodoba svih religija koji misle da su bolji od drugih.Neko ruzno doba dolazi nadam se da ce razum prevladati.
glupi komentari netreba nikoga suditi ko zna kakva je instalacija
Samo se igrajte...
Nemam nista protiv muslimana, ali mislim da je Svedska previse primala one bagre sa bliskog istoka. To nisu normalni muslimani nego bagra koja samo ratuje i tuce se.
Očekujem svi kršćani da se izvinu i ograde.. jelte, tako to fercera sa muslimanima pa što da ne i obratno..
Ovo je maslo od jevreja zato sto su prizanli palestinu a sada bacaju vruc krompir izmedu muslimana i krscana da bi iazazvali sukobe.Ocito izrael dobro kontrolise situaciju u svjetu
Somalijska dzamija!
Prebacujete vruc krompir iz jedne u drugu ruku i tako igrate ping pong do besvijesti dokazujuci jedni drugima ko je gori! Zaboravljate pri tome glavne zapovijedi i biblije i kurana . Jaki vjernici u pm svi sude druge po djelu nekog ne vjernika ili extremiste. Okrenite se onome što vjera zaista propovijeda a ne nekima tamo koji unovce vase vjerovanje . fuj!
Da je musliman zapalio crkvu, bio bi islamski terorista, ovako, pošto je katolik zapalio džamiju, onda je samo kršitelj zakona, u najgorem slučaju poremećen, ali ne katolički terorista.
U crkvama se moli za mur , u džamijama regrutuju teroristi