Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi sto su se molili su garant bili ateisti
Uplašeni putnici su obavijestili posadu, a piloti su odmah okrenuli avion i vratili se na aerodrom. kruh ti je..em, ispada da piloti bez putnika ne bi znali za kvar
Tuziti avio kompaniju za pretrpljenu dusevnu bol, pa jeste vi bolesni? Kako ces dici avion bez detaljnih provjera svega a posebice motora??
Sikre?
čudi me da pilot odmah nije isključio ovaj zapaljeni motor, može se normalno vratiti i sa samo jednim motorom na aerodrom...... :(
I ja sam se to zapitao,ovako je rizikovao da dodje do eksplozije..
Pa vjerovatno da jeste iskljucio... Nego vi ne citate tekst, neko od putnika im je javio da gori motor, a dok putnik kaze stjuardesi dok ona prenese pa po protokolu jedan od pilota treba da provjeri vizualno da li je u plamenu itd. To je cca. 3-4 minute i za te 3-4 minute niko nije stigao da izvadi mobitel pa da snimi?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Uh kako bih se ja usrao
Da se avion zapalio, vjerovatno ovaj video ne bi postojao. Cudi me da nemaju sistem momentalnog gasenja u ovim slucajevima.
Imaju, samo je caka kad klikneš to dugme za gašenje, dovod goriva do motora je trajno onemogućen te motor postane obični mrtvi teret. Ako ga nisu gasili vjerojatno je i dalje stvarao pogon bez obzira što je gorio. Šta se tačno desilo znaju samo ljudi koji su ga otvorili kasnije, mi koji smo dobili tekst od novinara preko gugl translejta možemo samo nagađat.
Avioni su ovi dizajnirani tako da mogu normalno da lete i sa jednim motorom
Da je Slovan zasluzeno prosao govori i cinjenica da su odigrali sve ligaske utakmice i na prvom su mjestu bez obzira sto igraju kvalifikacione za konferencijsku ligu prvaka, dok je nogometni sportski klub Zrinjski odigrao 2od 6 utakmica BiH lige, sretno Slovan bolji ide dalje!
Sta smaras na svakom clanku? Boli nas k i za slovan i za zrinjski, imas rubriku sport i tamo pisi
Jeb^te, bila eksplozija u avionu, dio aviona bio zapaljen, i tek nakon sto su putnici obavijestili posadu da avion gori, pilot se vratio na aerodrom! Kako piloti i niko od posade nije čuo eksploziju? Ovo k'o da su neki međedi a ne ljudi!
Pilot u letjelici od 100 miliona dolara nije znao da se motor zapalio dok putnici nisu obavijestili posadu? Covjece pa na automobilima imas senzore koji vozace obavijeste kada im pritisak u gumi padne ispod normale, ali eto, kada se Airbusu 320 zapali motor, pilot nista ne zna dok ga putnici ne obavijeste.