Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa na podrucje zapadnog Balkana su usli iz EU,odnosno Grcke???
EU bi mogla razmotriti i vraćanje viza, pa i za zemlje na zapadnom Balkanu. Znači mi ćemo popušiti zbog doktora, inženjera, naučnika iz Afrike i Azije? Lijepo će nam ih EU utrpat.
Sretan sam što Bošnjaci nisu nasjeli na propagandu kako smo dužni prihvatiti migrante jer smo tobože muslimani. bili smo pod pritiskom EU, Srbohrvata, ali i domaćih izdajnika. Nismo nasjeli - Domovina odbranjena Bošnjaci sačuvani !
Oni koji su krivi za migrantsku krizu ovi odvratni političari prozivaju nas koji nemamo nikakve veze ne možemo sebe obezbjediti a kamol neke krize upravljati, vi ste ih zvali u EU šta mi imamo s tim što ste vi glupi i korumpirani
Ne ne ne nego najkritičniji su EU političari koji su javno pozivali ove neradnike sa istoka u EU kako su im otvorena vrata, što ste ih zvali sebi a puštali ih da idu nogama, što im niste avione obezbijedili i dokad ćemo primati ove vojnike Isila? Jer svi znamo je migranatska kriza krenula kad je rat u Siriji napučen i kad se vojska razbježala a nisu mogli kućama zbog sječe glave pa krenuli za EU