Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo Islamska Drzava (Hilafet) moze garantovati sigurnost muslimanima, nikakvi UN-ovi, Amerike, anglocionisti ... Allah je najveci ! Islam ce pobijediti !
Da baš zanimljivo zasto srbi podržavaju izrael, a izrael zajedno sa amerikom hoče da sruše njihovu rusiju, jeli možda okreču leđa rusiji? Ja ovdje više podržavam rusiju nego ameriku i izrael zajedno bez obzira što je bilo u ratu meni nekako logićno.
Niko ga ne osuduje, da je musliman nekog ubio bio bi terorist, a ovi jevreji vrse teror 60 god. i nikom nista, budala je ko podrzava usa i evropske licemjerne zemlje.
Točno, budala je onaj ko je podržavao Američko bombardiranje Srbije 99. i Europsko priznanje Kosova.
Pa sta ako su ga ubili jel ti znas ko je on poznajes li ga pa si siguran da su ga bzvz ubili mozda je bilo razloga ne lupaj bezveze !
Fasizam se nastavlja
A u Palestini nista novo, u ocima svearapskog svijeta zivot jednog Arapa u Palestini i dalje vrijedi izgleda jako malo..zalosno i strasno