Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovi iz EU nisu normalni.Zajabavaju Turke 20 god.za ulazak u Uniju.I sad se kao čude što ovi imaju drugu alternativu..Eu se baš lagano raspada..
Cuj turska u EU,pa ne mozes u eu kad mozes ljude da zatvaras bez procesa.A to sto ce se Evropa raspast to evo 30 godina prazna prica
A na raspelu ga naprave kao bijelca svijetle puti i ociju, i sami znaju da puno toga nije istina al sta ces nek zive u lazi
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Čim trunku suverenosti pokazes zapadu vise ne valjaš i počinje satanizacija
Daaa bravo za ovog gospodina dole, BIH treba da se okrene kini i rusiji,turakoj sto prije, EU nece da nas primi ko fol nismo bitni, maltretiraju nas i prave glupanima a pola nas u EU sad iskreno, jesam bosnjo ne podrzavam zlocince ali svejedno kako god okrenes i danas zivim i disem sa tim istim zlocincima u BIH i to ne mogu promjeniti onda, zasto onda nebi koristili ove pomenute zemlje za nas razvoj i dobre odnose a EU i ostale odjebat pod hitno? Daj neki dobar razlog? Nema ga jel da eh..
Saradnja, posmatramo...pa kakav je to jezik sad?
Mnogi bi vodili interesne ratove preko tudjih ledja , takva je Amerika i mnoge zemlje EU clanice , mozda je sreca pa ima i ovakvih sto drugaciju politiku vode !
Zabrinuti sto Erdogan i Putin vode racuna o svojim drzavama!!?? Koje licemjerje,coca cola ...i ostala furda izvlaci pare od zasecerene vode! Otrcana fraza "zabrinutost"
U UKRAJNI SE VODI RAT IZMEDZU ,,NEW WORLD ORDER,, PREDVODZEN JEVREJIMA I OSTATKA SVIJETA. SAMO GLUPI PAPCI TO NE VIDE. Ukrainci sluze ,,Novom Svjetskom Poredku,, kao topovsko meso. Kao gimnazijalac, prije rata, sam govorio da se EU pravi da velike sile parama osvoje ono sto nisu mogle armijama -i nasi intelektukci su mi govorili "-Budalo mi cemo u EU zivjeti dobro kao paraziti. NA,HA HA !
TAČNO TAKO. ZAVADI PA ISKORISTI NA KAO BAJAGI POMOĆI. GLUPI ZELENI- KLJUNAC. DA JE BIO PAMETAN NE BI DOZVOLIO DA SOPSTVENI NAROD UPROPASTI. UKRAJINA- ĆE BITI NOVA SIRIJA RATIŠTE. ZELENO KLJUNAC NE SPAŠAVA DRŽAVU NEGO JE NATO DUPELIZAC. GLUPSAN.
Najveci strah Zapada je da Turska ovlada nuklearnom energijom.
NOVI SVJETSKI POREDAK- KADA BI RUSIJA PALA I TURSKA BI DOSLA NA RED I IRAN PA KINA .
nadrealisti su to dobro objasnili prije 30 i nesto godina radpad eu i bjezanija
Zapad pokušao na sve načine da poremeti odnose Rusije i Turske. Od rušenja aviona, ubistva ambasadora, puča protiv Erdogana... I onda zašto Erdogan vidi iskrenijeg saveznika u Putinu nego u... Sa ovim sankcijama na kraju će Zapad samo sebe izolovati kao nekada SSSR... Turska je pod tihim sankcijama "saveznika" odavno.
Normalan porodičan čovjek je zabrinut vrijednostima zapada koja direktno ruši porodicu sa svojim bolesnim agendama, pelcovanjem svaka tri mjeseca pa čak i djece i trudnica, lgbt pokretnom koji postaje zakonom zaštićen ko medjed u švedskoj i usput postaje agresivan i posebno okrenut prema djeci! O lažima main stream medija sa zapada da ne govorimo, ofirne i degenericne gnusne laži!!!
Tačno. 11/9/ još uvijek lažu. Uprkos fizičarima i Youtube. 2 aviona. Priča za malu djecu. I Kina ima novu Ukrajinu. Taiwan. Sudnji dan se primiče.
Taj isti zapad se sprada sa Turskom a ocekuju potpunu lojalnost.
Aj lajk this
Zvečarka i lisica...Pa ko koga ...!
U prevodu,ne mozemo im nista..
Mora se obiti o glavu.Jel 20 ili više od 20god turska kandidat?Rusi je prime za 24h u svoju uniju.Pa ko je islamofob ili mrzitelj islama veći?