Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije svako Bake da šuti na svaku......
bake je pragmatičan - samo ga lova interesuje
@andres_iniesta_2 mista lova lova
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Trump je poput Dodika samo sto je bogatiji i ima ljepsu zenu. Inace bezobrazan, tvrdoglav, voli inat, misli ko je ko on je, i nema postovanja ni prema kome ko nije istog misljenja kao on.
I da je samo to, velika je razlika. Ali je Dodik daleko bezobrazniji. Neces nikad Trumpa vidjeti da se ophodi sa sagovornicima kao Dodik. Jedino ako govorimo relativno, s obzirom na to odakle su - Trump iz Amerike, Dodik iz sume, - onda jesu tu negdje po bezobrazluku.
divi Baja kako mangup izgleda. Bukanje je prastara disciplina, a ti još dobar u njoj..
jabi pristo da platim zid i došo bi na taj sastanaka a onda biga dobro izdegenećijo namlatijo i nalemezo a periku bimu nabijo uusta paonda neka diže zid hebo limu oni sheselj mater chetnichku
Ovaj nece da daje Halimentaciju djetetu iz prvog braka sa nakom Marisom Diaz..ay ay ay paloma..
Bez ideje za ozbiljne stvari bavi se banalnim pitanjima i problemima ...inace glupi ljudi imaju slicne sklonosti
ko vas yebe kad se niste prvi sjetili pa izgradili zid 1519. godine...
Sta li ce ovaj covjek (Trump) donijeti svijetu? Hmm...
TRUMP nije otkazao posjetu predsjedniku Meksika, vec je pokusao da ga ucjeni i rekao je ako nece da plati zid onda da ne dolazi, ako ce platit zid onda je dobro dosao. Jebemliga Trump ima nesto u sebi srpsko, pokusava na prevaru da ulovi u mutnom kao sto to rade mali srbijanci.
@Subara Ti si obican srbijanski glupan koji pojma nema kada treba se pise srbijanci.
Vest nije tacno prenesena! Tramp je otkazao posetu,i Klix spinuje!
@tramputindodikdrinsy ,pa ti si isto rekao sto i ja samo si preneo doslovno! ''Nije sija,nego vrat'':-)Sta je to nego spin,nije otkazao meksikanac,nego mu Tramp porucio da ne dolazi?!
bogami i ja sam nesto zaostrio sa meksikom u zadnje vrijeme, ne znam kako cemo dalje...
da hoce da se zaratite kako bi ameri bili na muke ,a i ovako su ameri na muke sa muslimanima nista ima nemogu koje su tu pare potrosene
Prekontace se Nieto, bez brige.
trump je fakat moron
Sad se zaguzvava oko Meksika bice Jopet televisa presenta..
treba mexiko dozvolit izgradnju vojne baze na sjeveru mexika rusima hahha
Luda ideja :-)
Znaci,pocelo je
Da,mogao bi glat 3.Svjetski rat !