Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje ne vazi staro američko pravilo VISE ORUŽJA VISE UBIJANJA koje je vazilo u BiH kad je nametnut emargo...?!
Opet to oruzije zavrsi na ulici odakle je i doslo... Ratnih profitera Ukraina puna
KGBgovnojedi na aparatima
Ovo je ono: Eto vam, mi smo ih svakako kontali baciti!
A drogu što zapljene ?
Ovo je stvano bolesno, sta mislite gdje ce ovo oruzje zavrsiti kad rat u Ukrajini prodje??Umjesto da instistiraju na mirovnim pregovorima ovi salju oruzje
Stara glupava taktika SADa. U sustini svo zaplijenjeno oruzje se po zakonu mora unistit. Drugo, sta je sa municijom, to izglede ide ispod ruke, sve su to razliciti kalibri.
Vidimo Ukrajincima na sve strane salju oruzje sa zapada, a nama su ga zabranili u proslom ratu. Srbi bili prepuni oruzja od JNA i iz Srbije, Hrvati kasnije uvezli sve i jos im generali pomogli oko Oluje, samo Bosanskoj strani zabrana uvoza oruzja.
Pa ce da zavrsi opet na ulicama. OMG
Evropske kolonijalne sile i zemlje nade su bogatstvo i progres stekle eksploataciji prirodnih dobara africkih i arapskih zemalja. Nor. Francuska i Niger. To znaci da prirodna dobra idu ispod cijene kolonijalnim silama. Analogije radi, mrki ugalj iz nasih rudnika ide ispod cijene Elektroprivredi. Posljedica toga je siromastvo rudnika i bogatstvo Elektropri. To znaci da je bogatstvo moguce samo ja eksploataciji siromasnog.
Bolje im je i to , nego da se vrati na ulice.