Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mediji opsedaju gradić Gadafijeve \'lične medicinske sestre\' Gradić Brovari kod Kijeva izazvao je pažnju cele Ukrajine, budući da se u njega posle devet godina rada u Libiji vratila lična medicinska sestra libijskog lidera Moamera el Gadafija, Galina Kolotnicka. Dvorište niske stambene zgrade sovjetskog tipa \'\'hruščovka\'\' okupirali su TV novinari i paparaci, ne gubeći nadu da će snimiti Ukrajinku koja je postala poznata ili da će saznati poslednje vesti o Gadafijevoj sudbini, navodi ruska agencija Itar-Tas. Medicinska sestra odbija da komunicira sa medijima, a samo se njena majka Irina ponekad upusti u raspravu sa novinarima, tražeći da prekinu sa opsadom stana na prvom spratu.Majka medicinske sestre je rekla da se Galina \'\'nikada više neće vratiti u Libiju\'\'
Lavrov: Sa SAD nije bilo reči o zabrani letenja nad Libijom Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov izjavio je danas da sa američkom državnom sekretarkom Hilari KLinton nije razgovarao o zabrani letenja iznad Libije.\"O zoni zabranjenog letenja apsolutno nije bilo reci. To niko nije pominjao\", rekao je Lavrov posle razgovora sa Hilari Klinton.
Redovi u Tripoliju za osnovne životne namirnice Cene osnovnih životnih namirnica u Tripoliju odletele su nebu pod oblake, a ispred prodavnice se formiraju dugački redovi za hleb, koji se daje na tačkice,svedoče danas stanovnici glavnog grada Libije. Prema rečima jedne žiteljke Tripolija, snage bezbednosti, koje su ostale lojalne predsedniku države Moameru el Gadafiju, postavile su kontrole punktove oko ovog grada sa dva miliona stanovnika, a oni uglavnom ostaju kod svojih kuća.Ta žiteljka je takođe rekla agenciji Asošijeted pres da su cene pirinča - glavne prehrambene namirnica - skočile za 500 odsto usled krize, pa se za vreću od pet kilograma plaća 40 dolara. Jedna porodica može dobiti najviše pet vekni hleba.
Britanski ministar obrane Liam Fox kaže Libijski čelnik pukovnik Gadafi nema međunarodnu podršku. Informacije na twiteru- http://twitter.com/itn http://www.youtube.com/user/itnnews
Pobunjenici preuzeti kontrolu nad Zawiyah http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lvoDDBC1skI
Tajne evakuacije iz Libije, svi Kinezi napustili tu zemlju Vojni avioni iz Velike Britanije i Nemačke narušili su teritorijalni integritet Libije time što su, u tajnim misijama tokom vikenda, pokupili iz libijske pustinje svoje građane koji su radili na naftnim bušotinama, ocenjuje jutros AP.Ta agencija je takođe javila, pozivajući se na kineske državne medije, da je \"doslovno svih 30.000 kineskih građana, nastanjenih u Libiji napustilo\" tu severnoafričku zemlju, u kojoj protivnici predsednika Moamera El Gadafija drže kontrolu nad istočnim delom zemlje, a sve su bliži glavnom gradu Tripoliju na zapadu.
@demokratija: Samo naj veci kreten nebi uspjeo sa onolikim bogatsvom da napravi nesto. Ono sto je napravljeno zadnjih 40 godina nije napravljeno od Gaddafija, nego od bogastva te zemlje. Libija bi imala MNOGO veci potencijal bez njega, sa tacnim ljudima na vlasti, a ja ne sumnjam da ce ti tacni ljudi prije ili kasnije doci na vlast, jer narod nije glup i dobro zna pod kim ce se drzava kako razviti.
koliki oni zamrzivac imaju
Velika Britanija je imala veoma blisku saradnju sa ovim brutalnim diktatorom i kao prostitutka mu se prodavala a sad se pokusava oprati od toga . Kako su samo odvratni
Gadafi je legendaran lik - zauzima posebno mjesto u istoriji čovječanstva.Čovjek je za ovih 42 godine niizčega napravio nešto i to sa onakvim narodom. Bilo sam u Libiji i vidjeo svojim očima. Imao je i negativnih osobina (ali ko ih nema) i kad bi se sve stavilo na vagu, po meni on je pozitivna ličnost. A kako i nebi bio kad mu je Tile bio učitelj.
jao ma ne dirajte mi gadafija, dozivotnog lidera!!!!! hej socijalisti pomagajte gadafiju :D
sta to znaci uzeli imovinu i stavili je u zamrzivac?