Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha ovaj je bas pravi LORD!
Hahahahah celo selo šmrće belo...........a starkelje jest opasan
Cuj podnio ostavku, ko mu je kriv sto je u Engleskoj a ne u Bosni... kod nas bi odmah postao zvijezda klix nightlive, senzacija.ba, exkluziva.ba, "to on malo zbog sinusa, pustite covjeka, vi ste samo ljubomorni na njegov uspjeh" armije fanova.
Ovaj starac vuce ko Dyson! Nagudrirana stoka se igra Monopoly-a ! Ta ista politicka klasa kritikuje kartele i napominju kako dileri imaju bogatsvo,kako nece imati kad politicari sve posmrkase.
neko mu podvalio drogu u koku.. marica garant
Malo se zanio cojk :D :D
njemu crtaju a on kroji ...
haha...mozemo zamisliti kako je savjesno obavljao posao sa svim tim video snimcima koji ovjekovjecili njegovo zabavljanje i ko zna u cijim ladicama su cucala za potrebu. ne treba tu istraga o seksualnim prijestupima, vec ko ga je imao u shaci..
a nasi politicari kite go-go plesacice na Čevljanovicima i kapaju se janjetinom. poroci politike