Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cool
Haha to je ta Turska u koju se glupi bosanac kune... Dabogda preselili tamo kolektivno, mamu vam pećinsku.
Glupane ... zar ne vidiš da se Turska doseljava ovamo .... ?!?!!
Za njih je i Bosna civilizacija.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovom fali pokoja daska u glavi.. xD
Šta kažu u savremenom svijetu o smijanju: In public places: There is nothing to prevent you from laughing, but keep it a bit down so you don't annoy others. Do not laugh openly mocking a scene or a stranger, it is totally unaccepted to laugh loudly on buses, trains, waiting areas, theaters, cinemas and cafes.
Upravo. Naravno da nisam ni za to da se formalno zabrani, ali jesam da društvo promovira osnove bontona.
Naš problem je što ne poznajemo ni bonton ni osnove pristojnog ponašanja, a o vjeri da i ne govorim! To nam ne smeta da pametujemo umišljeni da smo mi neka civilizacija i po pravilu blatimo vjeru za sve. Prigovaramo nešto Turcima, a u našem glavnom gradu nismo u stanju mjesecima pokositi travu na javnim površinama, o nečemu zahtjevnijem da i ne govorim. To ne smeta brojnim džabahljebarošima i šminkericama da vise po kafićima i ljetnim baštama i prodaju zjale, pušeći Tursku nargilu :)
Kad Turkinje imaju ruzne zube normalno da ce im zabranit.
Jel' da se ne smiju smijati......ili da se ne smiju.....ono.... ;-)))))) 😃 ì î
boga ti draga kakvih klipana ima u vladi turske, koja zatucansot, koja psihološka bolest.
zamisli, da ti neko u Bosni zabrani da se smijes Dodikovim glupostima :-D
rijetko ko se smije... velika vecina se upali ko kutnjaci...