Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa vi idite u brazil na sp
Nedaj Boze nikome.
U ime Allaha,milostivog,samilosnog; Molim Allaha dz.s da sacuva sve bogobojazne i iskrene vjernike ovakve kazne i iskusenja,a kabur nam je doista sigurno boraviste bez izuzetka,tako da upucujem dovu Allahu milostivom da otvori srca njegovih stvorenja da zaradimo njegovu milost u ovom kratkom treptaju nasih zivota u Njegovom remenu da bi nam boravak u kaburu bio bez straha i tjeskobe,jer"Allah doista strasnom kaznom u kaburu kaznjava nevjernike i one koji mu druga pripisuju",zato molim Uzvisenog da nas uputi na pravi put,koji nam je pokazao Njegov Miljenik,Muhamed s.a.w.s,neka je selam i salavat na njega,njegovu casnu porodicu,koja nam treba biti primjer u zivotu,nama i nasim porodicama i casne Ashabe,koji su bili najbolji Muslimani koji su ikada postojali,amin.
amin !
trebamo i mi ovako nase politicare, majku im
Ma nasi politicari su ti ko "zhohari" i na radijaciju otporni:)! Ovo bi za njih pjesma bila!
ima i gorih stvari od ..biti ziv zakopan?! Mrtav zakopan je gore.
Nisu te haman skontali neki ovdje ;).
kad ziv progutam slovo ....onda se i ne cudim:)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Joj bolesnika! O:
Ja mislim da je najveći čovjekov strah - biti živ zakopan, strašno.
ako nisi gledala, pogledaj film "buried"... upravo o tome se radi...
Hvala ti al mislim da bih godinu dana imala traumu dovoljno je da pomislim pa se ježim, ko zna možda sam u nekom prošlom životu bila živa zakopana brrr
PRIKAŽI ODGOVORE (1)