Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedna rijec \"HITLER\"
\"SAD i Izrael se protive ovoj inicijativi i zalažu se za direktne pregovore dvije strane\". koje licemjerstvo. kad je izrael proglasio državu na palestinskoj zemlji niko palestince ništa nije pitao. UN je priznao izrael protiveći se svim mogućim ljudskim i božijim zakonima, a sada palestincima nameću pregovore sa ljudima koji su ih porobili i koji ih svakodnevno drže na nišanu u jednom ogromnom konc logoru. bože sačuvaj.
eh! palestinci. ovaj put ste izabrali sami, ja mislim da će te nestati prije roka.onako ste mogli polako izlaziti i snalaziti se u bijelom svijetu. ako ste se uzdali u svoje arape, hm,,,,,,,,,,,,,, .grdno se varate.
@tambura Jicaka Rabina u.b.io je ekstremni cionista jevrej, a ne musliman. zamisli ja tebi uđem u kuću nasilu, maltretiram te godinama, mlatim i ponižavam ti kada mi uzvratiš budeš sankcionisan, i onda da bismo lijepo i mirno živjeli ja predložim da se ta kuća podijeli...tako što će meni pripasti dva sprata a tebi jedna soba u podrumu...pravda nema šta...
@ Sarajlija Da su Arafat i Rabin uspjeli...bilo bi ljepse svima...!!! Nazalost ekstremistima, i jednim i drugima to nije odgovaralo...!!!
Realnost je da Izeal postoji i tu realnost Palestinci moraju prihvatit, ko sto Izrael treba dati zemlju koja legitimno pripada Palestincima...!!! U granicama 1967 , nazalost kolonizacija i ekstremizam neo-cionista je ko i Hamas su opasna igra...!!!
nkada su Nijemci većinom bili nacisti znamo što se desilo..i sada ima nacista među Nijemcima ali vidimo kakvi su ostali Nijemcu i NJemačka je sada tu gdje jeste nisu ni svi Srbi četnnici, pa ipak se desio genocid u Srebrenici, iako je možda pojedini Srbin u sebi bio protiv toga, no takvih se moglo nabrojati na prste shvaćate li šta želim reći.kada većina jevreja ne budu cionisti, radiklani ekstremni i zadrti fanataci koji žele Izrael od Eufrata do Nila,i kada cionisti budu u ogromoj manjini kao što su danas te pojedine jevrejske organizacije koje se bore za prava Palestinaca,dakle kada 99 % jevreja budu tolerantni, poštujući drugima prava na život i postojanje, a samo 1% bude cionista, onda se ovo u Svetoj Zemlji neće dešavati,nažalost danas je situacija takva da su 99% jevreja cionisti a samo 1 % nisu..a za to nism kriv ni ja, ni Palestinci, ni muslimani, ni Ahmedinedžad,ni Hamas, koji je tek jučer nastao (cionizam je nastao stoljeće ranije !) nego sami jevreji
I pored svih organizacija podrška raznim Cast Lead operacijama bude uvijek oko 90%. Čast malobrojnima koji udišu suzavac zajedno sa komšijama iz Bili\'na.
@Sarajlija, Svaka cast na komentarima...!!! Ostavljam ovaj link koji dokazuje da ima Jevreja koji ko prvo ne priznaju Izrael ko drzavu ko drugo podrzavaju Palestinu.http://www.nkusa.org/ Covjek biti nije dato svima. Pozdrav...!!!
@mali Ja cisto sumljam da je iko od vas bio u Izraelu? Dali si ti svjestan kolika je odbojnost prosjecnog Izraelsokg gradjanina prema kolonistima ili ekstremnim Jevrejskim organizacijama? Dali znas koliko u Izraelu ima kulturnih i slicnih durstvenih organzicija koji ulazu u bolji suziviot sa Palestincima? Dali ti znas da se palestinski ranjenici lijece u Jevrejskim bolnicama, i gdje sestre i doktori Palestinsku djecu gledaju kao svoju? Nismo mi svi Liberman, a samo cu ti postirati link jedne uticajne Jevrejske organizacije u Nizozemskoj, cij sam i sam clan i koja se bori za prava Palestinaca: http://www.eajg.nl/ Ali isto tako smatram da je mir sa organizacijama koji ne priznaju Izrael i koje sve Jevreje u Sredozemno more zele da utope nemoguc.
Jedni od najboljih prijatelja su mi mnogobrojni Jevreji.I oni su istinito dobri ljudi. Nazalost njihov glas se ne cuje. Od njih ima sta cuti i nauciti.!!! I pomogli su ne samo BiH-u, vec i Palestinu, palestiske bolesnike, djecu, izbjeglice...!!!
@tambura pa koga briga da li je jevrej ili ne, da li je semitski jevrej ili jevrejizirani Kazar, ono što je činjenica jeste da je cionista koji želi uništenje i nestanak Palestinaca, a većina Jevreja danas su cionisti, inače da nisu ovo se ne bi ni dešavalo, zar ne ?? nisu ni američki predsjednici jevreji ali su svaki cionisti, i podržavaju jevreje cioniste ! sva patnja koja se dešava Palestincima u Svetoj Zemlji, sav teror koji cionisti čine, jeste uz stalnu podršku USA.. http://www.youtube.com/watch?v=thUgWee92_Q&feature=player_embedded
Jedni od najboljih prijatelja su mi mnogobrojni Jevreji.I oni su istinito dobri ljudi. Nazalost njihov glas se ne cuje. Od njih ima sta cuti i nauciti.!!! I pomogli su ne samo Bi
Palestincima vratiti ono sto su im uzeli, SVE!!! A to se nikada nece desiti. Ma trebalo je Adolfa pustiti da zavrsi posao.
@@ tambura Ekstremisti su otrov, pa ko oni bili.Liberman je ekstremista, sigurno da nije porijeklom pravi Jevrej...mnogi su postali Jevreji za politicke svrhe, nazalost.
Mene vise cudi da se uopste osvrces na komentare ovih budala.Niko nema pravo doci nekome na kucni prag i pobiti porodicu,bez obzira da li se radi o Palestincu,Jevreju,Bosancu,Somalijcu......Samo vecina nazalost nikakvu pouku nije izvukla iz predhodnog rata.Ko velica Hitlera velica i Karadjica,Mladica i sl.
Umjesto jedne sekularne građanske države trenutno imaju jednu segregacijsko-oligarhijsko-fundamentalističku i jednu okupiranu džamahiriju. Kad ova druga postane država izbiće građanski rat između hiljadui1 islamističke frakcije, a ni u ovoj prvoj neće cvjetati ruže.