Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kakav on i Musliman
Da nosi bjelicu na glavi i haljinu, sigurno ne bi bio izabran. To je dokaz da je svako ko prihvata zapadnu etiku i poštuje zakone države u koju je došao, dobrodošao.
Pa neka kozojebi se asimiluju malo gdje dodju i nema problema
Eto sad ces reci da se krmoJebi đikanskii asimiliraju i integrisu tek tako. Najveci divljaci na tlu evrope. jedini narod kog je NATO bombardovao u 21 vjeku na evropskom kontinentu. Da ne govorim entitet u hagu.
Je vala, izgleda kao musliman: mrk, debeo, nepovjerljiv, vidi mu se u ocima
takvih ti je 90 % Srba ...odnosno Altajski geni su dominantni ...
On je musliman kao i ja, Selam alejkum, merhaba, i haj zdravo
I takvih nas je 96% danas Muslimana
Islam je najmlađa religija i samim tim i savršenija. Nema alkohola ni štetnih mesa itd. Ko zna možda za 500 ili 1000 godina se pojavi neka nova koja će biti još savršenija i raja da prelazi u tu religiju, kao što sad masovno kršćani prelaze na islam.
@Murat24 Jedan od glupljih komentara sto sam procitao....
Imaš desetine religija koje su mlađe od islama. Npr. pastafarijanizam
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pakistanac, a ne nuzno i musliman. Muslimani ne sude neislamskim zakonima. “A oni koji ne sude po onome što je Allah objavio su nevjernici.” (El-Maide, 44) S tim u zavisnosti od nijjeta i onog sto mu je u srcu moze biti i veliki grijeh a ne djelo koje izvodi iz vjere.
Šta sereš ti sad. Pusti čovjeka
on je amerikanac, rodjen u New Yorku, skolovan tamo, musliman po vjeri... sta bi ti, da sudi po serijatu glembo jedan