Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Russian MILF 1/1
Ponašanje opozicije je prešlo svaku granicu!
Dzaba vam sve ovo,narod je svoje rekao. A nasilno nikada necete doci na vlast.
Ja sam znala na sta je sve opozicija spremna,ali bas ovoliko nisam ocekivala.
Bruka i sramota sta opozicija radi u svojoj drzavi.
Dal je normalno onakvo ponasanje opozicije,da narusavaju mir normalnom narodu.
Ovakvo ponasanje je stvarno za svaku osudu.
Žele, a za to su i plaćeni, da od Srbije ponovo naprave Srbiju haosa i lopovluka kao što je bilo u njihovo vreme
Oni su najavljivali haose i pre izbora!I proteste i štrajkove!To nas nimalo ne čudi!Žele nasilno da dodju do institucija,ali neće moći!
Izbori sa ovim svim nemaju ništa tu je u pravu Zaharova!Nasilje, štrajkovi gladju I druge stvari kojim se koriste služe za destabilizaciju Srbije!Sto je naravno naredba stranih sila!!!
Oni koji ovo rade žele destabilizaciju Srbije kao njeno uništenje!U šemama su sa stranim silama koje nas godinama uništavaju!
GLAVNA BOTOVCINA, SAMO STO NE JEDE SENDVICA ONA
Sve ovo što se dešava je užasno!Žele nasilno da dodju na vlast,koristeći nasilje manipulacije.Unistili bi Srbiju I vratili u doba kad smo bili na dnu svakom smislu.
Istocne vrijednosti : blagosloviti sve, mazati rakijom i pokrit krpama umjesto se ljeciti, misliti da je zemlja ravna, odbacivati tehnoloski napredak, brojati glasove, biti zene, itd
Hoće parizera neda im vucko sve pojeo