Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo izvoda iz registra industrijskih zagađivača zaslužnih za 80% zagađenja prvoplasirane Gruzije ! http://enrin.grida.no/htmls/georgia/soegeor/english/air/indpoll.htm Gardabani Power Plant (25.5%) Batumi Oil Refinery (3.3%) Rustavi Metallurgical Factory (20%) Rustavi Plant “Azoti” (2.1%) Rustavi Cement Plant (4.8%) Zestaponi Plant of Ferrous Compounds (2.0%) Kaspi Cement Plant (18.7%) Kutaisi Automobile Factory (3.3%) and Tbilisi "Tsentroliti" Factory (0.7%)
Upravno odbor SDA je na posljednjoj sjednici među starteške prioritete metnuo i ovo: Da nam je sa božijom pomoću JOŠ SAMO BANOVAT kugu na Klixu i imaćemo sa partnerima Dodikom i Čovićem totalnu slobodu raspolaganja nad resursima BiH. Sa Dodikom će već naredne sedmice bit oba(la)vljeni razgovori u tom smislu, a za rečenog kugu je već zadužen dr Mustafa Cerić, ekspet sa El Azhara za masovna uvjeravanja i razuvjeravnja i specijalističkim kursem iz Pakistana za portal ADMINISTRATORE i
Sinoc i jutros u Sarajevu ne mozes disati, sto ne pisete o tome?????
koliko je ljudskog hamelja na Zemlji i kako se ponaša ispada da je krepavanje ljudi jedini nacin da se koliko toliko odrzi davno naruseni ekvilibrijum.....
Usarajevu Boshnjo evoluirao dobio shkrge pa mu nesmeta smog.Bake hoce da zastiti Boshnju Sarajliju kao autoktoni primjerak.I da ga prodaje Amerima za naucna istrazivanja.Samo ga ebu ljudska prava.
@BalkanBošnjak ti si tipican primjer Boshnjaksmogovca,uvijek nadimljen seres po klixu.
Šta je sa BiH , jel to van konkurencije. Čuj bivša sovjetska republika Gruzija na prvom mjestu po zagađenosti na svijetu. Kad su gradili termoalektranu Tuzla uspaničeni stručnjaci iz UN Health so dotrčali da se uvjere svojim očima NE VJERUJUĆI VIJESTIMA ! KAda su rekli domaćim političarima da će blizina velikog grada biti kobna po njega oni su ih umirivali da termoelektrana NIJE BAŠ U CENTRU TUZLE. Na to že UNovci zbunjeno: PA nismo ni mislili na Tuzlu ! NEgo ? NA BEOGRAD !!!