Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo nema veze sa temom, ali... @HAHA... i sta kazes, osam hiljada CIVILA? pa ko onda pobi onolike ljude oko bratunca? civili prackom? a o herojstvu cemo drugi put, samo da te podsjetim na zivojina misica, hajduk veljka, stevana sindjelica itd... inace ako hoces da odgovoris razmisli sta ces reci posto sam iz bratunca!!!
Zato su ostali 600 godina u Srbiji hahahah konju jedan, stvarno ste kreteni nevidjeni....
Da, dobro su vas upamtili kažu da niko Porti nije vjernije služio, eno u Topkaci zbrika hajdučkih glava što ste na dar Sultanu poslali
\"Aktivnost koja je primjećena, pretežno na moru, definitivno predstavlja razlog za zabrinutost.\" A o kakvoj aktivnosti je riječ, vidim samo da je zabrinjavajuće.. da se nisu popišali u more.
Svaka suverena zemlja, ima pravo izvoditi manevre, vojne svrhe, na svojoj teritoriji,naravno i Turska,Grci nemorate se bojat jer Turskoj, nebi trebala tolika sila (Vojno tehnicka)da vas pregaze,na kraju obadvije zemlje su, clanice Nato-snaga ,nema straha za Grke ...Opasno je ako Turska predje odredjene Drzavne teritoruje,sto Nato nebi dozvolio,ali i ovo je politika,naime Grcku trese kriza,svasta je moguce,neznamo sta je Gosp.Obama smislio..Pozzzzzz.
NEGAZTE ORANJAAAAA :)))))))) Sto se ne zarati da malo turke jebavamo onako SRPSKI :))))) dobro su nas upamtili
Prpa guza a? Ostao strah od Osmanlija jebo ti to hahahah Jadni grci umrli od straha. Ne sekirajte se, sada ce braca serbi da dodju da vam pomognu. To su najveci heroji na svijetu, gdje ima zena i djece da se kolju eto ih, gdje zapuca puska bjeze ko zecevi hahahah. Herojski je bilo razoruzati holandske pedere i pobiti 8000 civila, to samo heroji mogu!!!
Trebalo bi ove grke pregaziti i poturciti
heheheheh NEBOJTE SE VLASI,NIJE JOS KRENULO HEHEHEHEHE
A obje zemlje u NATOu. Neka mi sad neko kaze koja je ono svrha NATOa?
goovna turska treba vojno porazit, ponizit i izolovati od civiliziranog svijeta.