Cenzura zamaskirana u dobru ideju
0
Zabrana pornografije u EU: Pokušaj kontrole interneta
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dan žalosti za dr'kadžije. Ares moje saućešće :(
'eliminiranje rodnih stereotipa koji omalovažavaju žene' Hoće li se to opet one futave ljedro zvane femen skidat gole da kao nešto?
Naravno da politčarima ne odgovara istina i gledaće da je spriječe na svaki mogući način jer, samo lažima mogu vladati narodom i trošiti njihov novac za svoj nerad. Kod nas je to baš izraženo! Ali, sreća je da su sve vrste "anonimusa" na strani običnog naroda i, bilo kakav zakon da donesu, neće moći kontrolirati internet. Čak i da ga potpuno ukinu, stvorila bi se ilegalna internetska mreža koju ne bi bili u stanju kontrolirati. Prohibicija u USA (zabrana točenja alkohola), je dovela do toga da se narod opijao više nego ikad ranije, a kriminalci su toliko finansijski ojačali, da su se uključili i u politički rad države (i kod nas je isto stanje i bez prohibicije). Poslije je, iako je zakon ukinut, već bilo kasno da se išta popravi. I to sve zato jer je neki idiot imao genijalnu ideju da nešto zabrani narodu.
@ares.kane, nit sam maloljetan nit imam maloljetnu sestru. Nisam ti ja kriv što ne znaš skinut film sa interneta.. a za pornjavu uvjek imaš web stranica.. U članku se ne navodi ukidanje pornjave, nego ukidanje na javnim mjestima... Uostalom vidim da si poglup, a dovoljan mi je bio samo jedan tvoj komentar. Bravo
...vec su uveli cenzure...nigdje vise na netu nemozete gledati filmove...sve su prekinuli linije od tube plus do gorillavid filmovizije leptirice bioskop itd itd ...a ti fejs...ebo li ti lokalni vehab.ijica mal.oljetnu seku u du.pe dok joj go.vna pršte van u obliku proljeva.
naravno da treba, ne moram gledati u avazu neke trebe ili "pozovi me" a na slici cura sise izbacila
halloooo..sta vam je?! jeste normalni??
zabrinjavajuce!