Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAMO DA NE ZABRANE NOSENJE TANGICA, GDJE BIH ONDA PARIO OCI KAD KRENE OVO LJETNO VRIJEME:)
Fit na je najpopularniji kratki film u EU u zadnjih par godina: http://www.youtube.com/watch?v=TiWoNPP_aUA Uskoro i FIT NA 2 o pe dofil iji u s e k ti zvanoj islam!
Ne zavaravaj se,evo ti pa pogledaj i procijeni dali pravi Islam terorizira zene... http://www.youtube.com/watch?v=CYZhKVs3JWc
Ispitivač: Muhamede! Zašto je Pakao pun žena? Muhamed: Zato jer im nedostaje zdrav razum! Ispitivač: Kako znaš da im nedostaje zdrav razum? Muhamed: Nedostatak zdravog razuma može se vidjeti u činjenici što je njihovo svjedočenje samo upola tako dobro kao svjedočenje muškarca. Ispitivač: Ali zašto je njihovo svjedočenje samo upola tako dobro? Muhamed: Zbog manjkavosti njihovih umova! Ispitivač: Kako znaš da su im umovi manjkavi? Muhamed: Manjkavost njihovih umova može se vidjeti iz činjenice što je svjedočenje žene upola manje važno od svjedočenja muškarca. Ispitivač: Pa dobro, zbog čega je njihovo svjedočenje upola manje važno? Muhamed: Zbog manjkavosti njihovih umova! Primjetite da ove Muhamedove tvrdnje ne stoje. To zn
http://islamu.wordpress.com/2006/05/02/polozaj-zena-u-islamu-muhamedovo-lose-misljenje-o-zenama/
http://islamu.wordpress.com/category/zena-u-islamu/ MUHAMED O ZENAMA!
zapazanje .. - zalim zene koliko su glupe, onako nakaradno (golo) obucene su samo predmet zivotinjskih nagona kod muskaraca. Ako im je smisao zivota da muskarcima na ulicu dizu onu stvar, ja ne mogu rijecima opisat koliko ih zalim!
hocu li ja smjeti hodati gradom sa djevdjirom na glavi juce sam se uclanio u onu novu religiju
Homoseksualne sklonosti prirodne? Izvor raznih bolesti, pa ko voli nek izvoli! Mahrama nije i ne moze biti znak muske dominacije na d zenom, ona simbolizira dostojanstvo i predanost kao i pokornost necemu puno uzvisenijem (Bogu) a ne muskarcu.
homoseksualne sklonosti su urođene i one naravno da nam ne trebaju smetati, potpuno zavijanje žena je izmišljotina od strane muškaraca koji su htjeli dominirati nad ženama, i to nam MOŽE smetati!
Kakvo terorisanje zena??? Malo bolje prouci Islam i vidjet ces da je upravo islam dao pravo zeni na zivot, dostijanstvo, na nasljedje itd. Muslimankama se samo meze zavidjeti!!!
Poznato je da Islam terorizira žene. Treba ih osloboditi tih srednjevjekovnih i zatucanih zakona.
.. kazu tlacenje nad zenama i onda se NAREDI kako zena MORA da izgleda, nije li to cinicno, to je kao da pankeru zabranis krijestu, pod obrazlozenjem da je sa tom krijestom izolovan i ostavljen na nemilost sa predrasudama, ili SAD sa svojim projektom protiv terorizma, diskriminacije, dok je KUKUKS KLAN sastavni dio americke historije, kulture i tradicije, ja jos nisam vidio da se bore protiv toga ...
sta je sporno? stari rimsi teoloski zapisi, sa samog pocetka nove ere pominju zene iz Perzije i Arabije sa pokrivenim licem. gdje je islam tu? nit pise u Kur\'anu da se lice mora pokrit. to je pretjerivanje i iskrivljavanje islama. normala
Znaci li to da ce od 23.7. Belgijanci zauvjek zivjeti u miru i blagostanju!? E onda su napravili pravi potez...