Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
još kod nas da legalizuju te brakove, moj život, a i pak.ash, će biti ispunjeni... cmokic :*
Želio bi zaraditi novac, ali ne želiš ići na razgovore? Želio bi slobodu, ali ti je potreban stabilan prihod? Želiš ostati kuci, a da ti ne izostane zarada? Onda ti je ovaj posao odgovarajuci. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi 50-200$ sedmično. Ako imaš više vremena, onda i više. Šta ti je potrebno: računar, internet, minimalno znanje rada na računaru, ostalo vec zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije MLM. Bez ikakvih ulaganja. Za više informacija javite se na e-mail: [email protected]
da Bog da citava nacija postali pederi pa da im se odmah svima trag zamete!!!!
Stari, povjerovat ću ti kad sjašeš s te koze s koje ne silaziš godinama
Bolje u musku bulju nego u zensku rodnicu. Asim mesar.
Ja sam za legalizaciju homoseksualnih brakova u Federaciji i Rs-u.
E tolika prava i slobode su i doveli ovaj dunjaluk u stanje u kakvom živimo! Zdravo društvo se temelji na porodici i moralu! Kakve tek traume doživljavaju djeca iz ovakvih ili sličnih brakova!?
podržavam sve veći broj pedersko-lezbačkih brakova u USA ! dole diktatura i teror nad narodom Amerike, gdje su prava i slobode za američke pedere i lezbače !? nadati se da će jednog dana USA zaživjeti prava demokratija i liberalizam te će američki građani imati priliku da se ponose svojim predsjednikom koji se ponosno oženio kobilom, kujom ili krmačom ! sloboda za američki narod, dole diktatura američkog konzervatizma i nazadnjaštva !
Naravno da je neustavna, može neko voljeti ili ne voljeti homoseksualce to je lična stvar ali ako Ustav garantuje ljudska i građanska prava među kojima je i sloboda sklapanja braka svim građanima te zabranjuje diskriminaciju na osnovu spola pri donošenju i sprovedbi zakona onda je stvar sasvim jasna i laiku a ne sudu. Druga stvar je što su i napredni zapadnjaci ne vole baš homoseksualce ali zakon i ustav ne mari za tim da li neko nešto voli ili ne.
mozete mi zabraniti brak al ne mozete mi zabraniti da se zegam kolko hocu i skim hocu