Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije nista za njeg 200mil sta je on vec i sta ce jos da uzme sebi za crne dane, ako je libiji tj. gadaffiu SAD dugovala 200 milijardi,ubili ga i nemaju kome da vrate dug , i sad mogu da trose a da nepricamo o zlatu koje su tamo pokupili i naftama, sve bi ja to pozatvaro dozivotno !!,i sad saud ar prodaju ratne avione vrijedne 30 milijardi $ pa da ih za godinu il dvije mogu optuzit kako imaju nuklearku i tako da kradu, sad su sebi nakupili zaliha,al kad zafali bice i toga !
Nisam te pito je l\' ih pomazes vec da li bi imalo smisla da ja i zena ne radimo ili da imamo mala primanja a da imamo 10-15 djece? I onda ocekujemo da nam tu djecu hrani drzava i komsije? Nekakva odgovornost mora postojati. Ti si odgovoran i prema sebi i prema drustvu i to je lijepo od tebe. Ali bi isto tako bilo lijepo da sam i ja odgovoran kako prema sebi i svojoj djeci tako i prema drustvu. Normalno da postoje trenuci kada stvari krenu nizbrdo i da u takvim situacijama treba pomoci. Ali da ja namjerno guram nizbrdo a ti da mi pomazes ne ide.
ja pomognem komsije koliko je u okvirima mojih mogucnosti
Glad i siromaštvo u Americi- http://www.youtube.com/watch?v=cR3jQOgs9gc&feature=player_embedded
A ko je napravio tu djecu? Ima li smisla da ja nastancam 10-15 djece a da ih onda ti hranis?
Ima se, može se. Nije džaba pljačkao po Iraku i Afganistanu sve ove godine.
dok na drugom kraju svijeta djeca umiru od gladi oni razbacuju pare isto kao i oni seici koji bacaju pare u budalastine