Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novi aparthejd...
Pa naravno,nije zainteresovanost za vakcine pa se na ovaj način uslovljavaju
Prije da cete vi koji ste primili vakcinu biti na aparatima nego mi koji necemo, boli me cosak borit cu se do kraja protiv ovoga.
To je samo predstava, mora covjek proci nevjerovatnu proceduru da bi dokazao da je prebolio koronu, onaj tests na antitijela nije dovoljan. A kad i dokazes nekako, ima i tu milion nekakvih uslova i ogranicenja. Ukratko, njemacke vlasti su do maksimuma zakomplikovali sve u vezi korone. A ovamo im vec ekonomija pocinje primati udarce.
Informiraj se o aplikaciji honeygain ako mislis da je prevara, instaliraj aplikaciju preko linka ispod te ostvari 5 $ pocetnog bonusa https://r.honeygain.me/KRISTC40E0
Fasizam kuca na vrata zaboravljenih asova.
Kaze neko -pa vidis umrle i bolesne. -Kazem, pa niko normalan to ne negira. Svak normalan strahuje za sebe i svoje bliznje. Ovo je i doslo da bi neke lisilo zivota, neke pritislo za krevet, a vecinu pripremilo za -buduce dogadjaje!
Za vakcinisane (tekst kaze) nema ogranicenja za kontakt sa necijepljenim i neprebolovanim. Brzo naucno otkrice nakon faze -da vakcinisani i dalje trebaju drzat distancu i nositi masku. Dakle, vakcinisani nece zarazit nevakcinisanog i obrnuto. Odluka sugerise da su vakcine stit i za jedne i za druge. Sjutra ce malo doraditi odluku, ili pojasnjenje. Bitno je da se ide ka ropstvu.
https://healthimpactnews.com/2021/cdc-4178-americans-dead-following-experimental-covid-injections-deaths-from-covid-shot-now-equal-21-years-of-recorded-deaths-following-vaccines-since-2001/
Pa zar nije Njemacka olicje DEMOKRATIJE?
Nijemci opet djele ljude,ja ausvajs nix ausvajs,znaju oni to ide njima to od ruke
Diskriminacija
Zanimljivo kako se niko ne pita odakle je virus dosao. Pandemija ce iduca doci - DA, ali ova nije prirodna 10000000%! Virus rekombiniran od sismisa i ljuskara pangolina. Ljudi sjede skrstenih ruku i ne traze ko je ovo sve prouzrokovao i cija je krivica. Ali naravno, to se nikad nece ni desiti!
Ajde objasni nama glupima kako se od sismisa koji je sisar i ljuskara moze napraviti virus? To bi bilo isto kao kada bi od covjeka napravio lisajeve.
Za razliku od mnogih, opravdano obaveznih vakcina, ove antikovid vakcine su morale biti iskljuciva stvar licnog izbora. Nema licnog izbora dok postoji diskriminacija i dok se nevakcinisani smatraju oapsnoscu i krivcima. Na neutrralnom terenu, debata bi drukcije izgledala al bjelosvjetski mocnici imaju nacina da igraju doma, sa sucem kojeg oni postavljaju.
Činjenica: ovaj neispitani genski tretman (čije ispitivanje je upravo u toku na ljudima) odobren "po hitnoj proceduri" i niko živ ne zna niti može znati koje su dugoročne posljedice (npr nakon 1,2...10,15g) trebalo bi da je iole mislećem ljudskom biću dovoljna i da odbije vakcinu. A sve i da je savršena (a takva ne postoji), koji će klinac ikome ako 99,8% oboljelih od virusa preživi (naučno dokazano i čak i WHO objavio)! Ovo je paravan za depopulaciju
Ako zelite u prodavnicu bez stalnog testiranja, primite obje doze! To je glavna veza izmedju testova i vakcina. Stvara se se atmosfera u kojoj se trazi vakcina, ako ne zbog zdravlja, da se primi zbog slobode. Vakcine za ostvarivanje ljudskih prava.
Natpis "Arbeit macht frei" je zamijenjen sa "Impfung macht frei", samo što bi trebalo dodati da taj neispitani genski tretman osim slobodnog ulaska u prodavnicu donosi i "Impfung macht steril & weniger immun gegen Virusmutationen". Prof.dr. Bhagdi je sve opisao i napisao i ispričao što se može reći i savjetovati po pitanju neispitanog genskog tretmana
Kolateralne štete beskorisnih mjera su nemjerljive u svakom pogledu: uništena ekonomija najrazvijenije države, milioni će ostati bez posla i u DE i u svijetu, jer je DE umnogome eksternalizirala proizvodnju koja je sada stala i koja je u ponor povukla brojne dobavljače, uništena je i min jedna generacija u školama/na fakultetima, psihička oboljenja u porastu, životno važne operacije su odgođene itd, i sve zbog virusa kojeg preživi 99,8% oboljelih!
Najnovija istraživanja: spike-proteini prelaze iz vakcinisanih osoba putem izdaha i preko kože na nevakcinisane, a upravo ti spike-proteini su zlo ovog genskog tretmana kojeg lažno zovu vakcina, jer prolaze kroz moždane opne što dovodi do ozbiljnih nuspojava. Nisu bez razloga na Floridi zabranili rad vakcinisanih nastavnika. Jedna od nuspojava: uticaj na plodnost žena! Ovo je planska depopulacija, a ovce stavile brnjice i hoće bockanje po svaku cijenu. Za pljuvanje ili žaljenje?!
Sa svojim -rjesenjima, jedna od predvodnica modela mracnog cirkusa i horor ciklusa.
Policijski sat i ostale mjere važe samo za one koji poštuju.