Sirijsko nacionalno vijeće
0
Za lidera opozicije u Siriji izabran Kurd
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PROKLETE SIJE, ALL:AH VAS KAZNIO ZA SVE STO STE UCINILI SIRIJSKIM VJERNICIMA, SUNITIMA !
@lazni amopak OGULJENI, NISAM PEDER!
OJ SIJE RAFIDIJE, DOSTA STE VI VLADALI I TERORISALI SUNITE I KURDE, SADA CE SUNITI NA VLAST A VI SE SPREMITE DA ODGOVARATE ZA ZLOCINE KOJE STE POCINILI NAS SUNITSKIM CIVILIMA ! kratko i jasno !
i ovi rade za cnn-bbc- dok me cenzurisu. nedaju da se čuje glas običnog naroda. stalno me brisu. i onako vas samo prelistam i ne svatam vas ozbiljno. kad imam advance bolje i iskrenije. a vi ste samo stakori koji kupe tuđe odpatke.
Jedna sirijska informativna agencija je potvrdila informaciju da su se prozapadno orjentirani teroristi opremili i hemijskim naoružanjem te da na turskom tlu prolaze obuku njegove upotrebe. Dam Press navodi da su nedavno objavljene informacije o naoružavanju pojedinih terorističkih skupina hemijskim oružjem. Isti izvor navodi da je to oružje dopremljeno iz Libije te da se paravojne formacije sada podučavaju njihovoj upotrebi na teritoriji Turske.
koji vam je! zasto moram stalno ponavljati, volim sitsko-sunitsku kitu
Ovaj je dobiio i otvorenu podrsku od Natanjahua i Simona Pereza. Vise i ne kriju svoje stvarne namjere
sad moze prionuti na posao, klanje djece i zena i drugi teroristicki akti, kako bi se destabilizovala sirija i laznim optuzbama otvorio put za otvorenu krstasko-cionisticku vojnu agresiju.
salju ga cionisti, a placaju njihove sluge saudi, samo uzalud im trud. u siriji su im propali planovi
osjecam se duznim i jutros da vas sve podsjetim da volim siitsko-sunitsku kitu.
Marioneta SAD i Izraela, koji ce pokusati koordinisati placenim teroristickim grupama u Siriji, kojima je zadatak slomiti posljednje bastione otpora protiv cionizma. Kad ga cionisti potrose, sami ce ga ukloniti, kao sto im je to inace obicaj.
34 milijuna Kurda mora dobiti svoju drzavu jer su autohtoni na tom podrucju od doba babilona i sumera arapi i turci ne pokazuju ni malo postovanja prema naciji koja je dala \"spasitelja\" islama Saladina koji je protjerao krizare da nije bilo njega bliski istok bi bio krscanski
jestel sigurni, nekako mi više naginje na čhifutte po faci. A oni su glavne mutikaše u tom regionu.
Predsednik Izraela Šimon Peres apelovao je danas na međunarodnu zajednicu da pojača napore kako bi se zaustavilo krvoproliće u Siriji, izrazivši nadu da će pobunjenici pobediti.
@zejnoal ne bih se bas slozio s tobom, sto se -generalno- kurda tice, a pogotovo ne u iranu: Leader Ayatollah Khamenei is Surrounded by a Huge Crowd in Kurdistan (iranska provincija) http://www.youtube.com/watch?v=z6EM2TTOhSE