Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ništa novo, još jedna ekološka katastrofa sa ove strane Željezne zavjese.
Allah kaznjava najgorom kaznom, nekoga ratovima, a nekoga i ovako. Tamo gdje su vijernici kazna ce uvijek biti blaza, a Allah najbolje zna cime su ovo zasluzili. Zivot na ovom svijetu je samo igra, zabava i naslađivanje, al oni ne znaju. Allah je najveći.
Stanovnici ovog sela su yebavali krave,koze i kokoške a broj seljaka homoseksualaca je porastao iznad 2%, majke su sklanjale gaćice i otkrivale rupe rođenim sinovima pa je ON na njih spustio kišu od kamenja,pardon -kemijski otpad.
sta nas seljak zna sta je turizam i priroda kad opusak baca u park, smece kroz prozor, ne zna progovorit slovca stranjskog jezika, jedini nacin da nesto zaradi je u fabriku...
Tako mi je zao ovih ljudi. Trebamo i mi mital zatvoriti i li zabraniti da izljevaju otrov u rijeku Bosnu. Mozemo vise zaradit para od turizma jer imamo najljepsu zemlju na svijetu nego od smrdljivih tvornica. Ako se ne vjerujete otidjite na Tajan ili Manjacu i vidjecete ljepotu Bosne.