Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CIA umjesala prste sa masonima ali uzalud Tajip pobjeđuje!!!!!!
Ovi turkofili su zanimljiva sorta. Poštuju cigane koji glume kulturu, a ustvari su prevaranti koji su nas pokorili, držali 500 godina, djecu otimali, nametnuli jednu novu vjeru (koliko god se nekom to ne sviđalo, istina je). Jebala vam turska mater
Divi im cufa 🙁
Večeras će se dokazati da je uzalud amerikancima i ostalim neprijateljima koji silom hoće da uguraju svoje adute, da unište moćnu Tursku. Nisu uspjeli državnim udarom, pa sad bi ovako.. Do pobjede AKP!
@Kanuni Ma da, ta retorika je poznata u svim diktaturama.. Sve su krivi unutrasnji i vanjski neprijatelji a ko vas brani od njih? Zna se: Eredogan, Bakir, Tito, Causesku!
Turska je jaka u svim segmentima. Dovoljan podatak koliko je ekonomski jaka, da je država koja nema zaduženja prema MMF-u. Da ne pričamo o vojnoj industriji, infrastrukturi i td. Zato SAD uporno lobira da Turska napusti nato, jer im ovako ne može ništa. Narod je pokazao koliko voli Erdogana kad je bio državni udar, narod je krenuo na tenkove. SAD i Izrael su pokušali unutarnjim izdajnicima da unište Tursku. Ali' ne ide to tako.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pogledajte sliku i te njuške..pa budite iskreni sami prema sebi,poturice ...i recite mi da vaši vlasnici tlacitelji azijatski Turci nisu niza rasa