Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mog'o bi mu Izrael poslati helikopter marke "Apache" u posjetu. Ili za prijevoz. Bolje mu je da suti, koliko se samo on para nakrao, zajeb'o je i Milosevica.
Ej stvarno je dobra ideja...mozda je ipak solucija u tome. Ajd napisat cu pismo Hamasu veceras haha
Slazem se sa prijedlogom navedenim da se i on raznese. Ali bi u tom slucaju narod jos vise najebao. Vidite ljudi da oni ne jebu zive sile. Niko im nista ne moze. Previse su uticajni u ovom svijetu.
dobra ova ideja: merhaba sharon i ...booom. podrzavam apsolutno!
Dobro ovaj rece, uradi nesto korisno idiote, raznesi i sebe i njega...ha ja, svima dobro
merhaba
Sastani se s njim - i digni se u zrak, uradi jednu korisnu stvar u životu...
Boom !! Ode Izreal!!!!
suplja prica jebo ga vi ja odkad znam za sebe ovi se tamo krhaju ko mahniti ,a i jebaji ih vazda je bilo ono nema boja nema rata bez jaser arafata..
UDRI GA ARAFATE;MAJKU MU JEBEM
doslo glupanu iz guzice u glavu.. skuzio je da od jebenih ratova nema fajde...uvijek je stradao nevini narod, uvijek...a njih za to boli kurac...