Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko preživi prićaće
Sta reci osim da nam zivot prodje u ratovima,covidima,siromastvu,globalnoj jebadi stanovnistva.
bježite iz gradova kod nas u Danskoj čiste skloništa. Blago vama imate uspavane vlasti, nadrapaćete
ohladi druze sindji ping
Po komenarima zakljucujem daa u Bosni nemogu da iscekaju da se opet rokamo, ali ovaj put pravo, ne kalasnjikovima nego malo vecim bombama (onih do 450 KT (10 puta Hirosima))
bježite iz gradova kod nas u Danskoj čiste skloništa. Blago vama imate uspavane vlasti, nadrapaćete
bježite iz gradova kod nas u Danskoj čiste skloništa. Blago vama imate uspavane vlasti, nadrapaćete
Kineski fašizam mora biti pobijeđen
hahahahhaahahahahahahahahahahahha Treba ih osloboditi i vratiti im zivot dostojan covjeka, vratiti im javne kuce, opijum na ulice, ukinuti skole i univerzitete.
Joj teksta prekopiran pa ni slova nisu ispravili, de se malo angažujte!
"u sredu"... Blago vama...
Nargilaši, ba, šta se to dešava?
Konta čovjek, Srbi ne napadaju više, sad će mir.Kad ono Rus hoće da nas sve sravni. I ode život u ratovima
Nafatajtr pacova i slijepih miseva za obroke vojne, usrani balegojedi koronaši
Realna slika je takva, voljeli mi ili ne voljeli Zapad i NATO, ako izuzmemo nuklearno oružje da ni Kina a ni Rusija ne bi izdržale duže od mjesec dana u ratu sa NATOm.
Kina je najveći proizvodjač mobilnih telefona na svetu, možeš samo zamisliti kakvu tek imaju tehnologiju za vojsku što nije dostupno za javnost. Amerika i NATO nemaju nikakve šanse protiv Kine.
Ma kako kralju pa imaju vojske i rezervista te dvije zemlje ko cjeli nato. Jedina prednost je sto americki generali imaju iskustva
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Aj zamisli ljudi nemaju sta jest, a stare donjepr bacaju pare na oruzje.
izgleda the end...🌍 podivljali ovi vladari drzava od silnog bogatstva bijesni zli pohlepni jednostavno odvratni a mi pustili da nas prave idiotima cak i podrzavamo da smo glupi