Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TALIBE, jarane, muslimanski dzihadi daju rezultata jedino u sunitsko-siitskim ratovama dok mi cafiri gledamo budale koje se medjusobno marisu i ibretimo se ... a kada zavrse svi sunitsko-siitski vjerski ratovi, veliko je pitanje da li ce pobjedniku biti do rata... ps ove dzihadlije po Europi ce zavrsiti u europskom Guantanamu, to budi siguran, pa ce odande drecati o ljudskim pravima kao i oni u americkom Guantanamu
Konjušaru. Pa zbog toga muslimani i vode džihad. Da oslobode planetu od takvih poput tebe. U krajnjem slučaju da budete poslušne sluge kao vaši đedovi. Samo ti laj,biće ti Al-Kaide i oko kuće.Nećeš tada biti tako glasan.
muslimani se mnoze kao stakori pa onako gladni i neuki dolaze nama na Zapad a kada ih najedemo i napijemo za uzvrat nam naprave al-Qaidu ! prenaseljenost planete je iskljucivo muslimanski problem a muslimani bi se trebali baviti svim i svacim drugim osim dzihada ako misle da prezive u tolikom broju te da se prestanu nekontrolirano razmnozavati !
nama dosta i jedna planeta,samo treba muslije deportirati na Mars i problem rijesen
je.vre.jska propaganda...
Ko ima vremena neka procita i AGENDA 21, moze se fino naci i na UN ovoj stranici... Ako laze baba nelaze rog, sto bi rekao nas pametni stari narod...
Nije problem broj stanovnika, već rastrošnost i pohlepa onog bogatijeg dijela čovječanstva...
@AEI: Komentar ti se usmrdio na nacizam.
Smanjiti broj stanovnika na zlatnu milijardu... Prestati slati pomoć u Afriku... Izbaciti useljenike iz Evrope...