Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izvezli su koronu levatima,a oni uživaju.
Pa i mi trebamo ovako.Ponovo napuniti stadione,klubove,kafice.Zivot ce se pokrenuti,jer ovo je medijski virus
Korona je velika nesreca
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hebli mame svoje malene žute
Korona je pandemija velikih razmjera
Gdje je sad onaj hodža što je govorio da je virus kazna Kinezima zbog Ujgura, jel razriješen dužnosti ili i dalje laprda i mulja narod
Naravno zato sto je sve ovo smijurija, wuhan izabran za pocetak price, samo budala moze vjerovat da doslo neki šimšiša, korona uopste ne postoji, ovo sto ima su vjestacki napravili i otrovali narod.
Oni su postali imuni, jer su sada ZOMBI NATION!
Ma što bi se sikirali i držali distancu?! Pa samo u Sućeski kod Srebrenice ima više respiratora po glavi stanovnika nego kod njih
A mi ga lagano wuhanamo
kad ce sarajevske kurvestije u slogu
Što znači u februaru i kod nas ovako bez maski, distanci i ostalog, ko je pokro pare pokro je, čestitamo Fikri , Fadilu i Solaku još jednom na sjajnoj organizovanoj kriminalnoj akciji u pljački naših para i zasluženoj poziciji broj jedan!
Pocrkali, a Ujgure u logore. Genocidasi Kinezi.
Njemačka ne da ljudima da hidaju a u Kini sloboda.E moja Merkelova, jesi "pametna".
e koliko samo.nacionalistickih i rasistickih poruka. sram me čitati. virus ne moze imati nacionalni prefiks, za sirenje ne moze.biti kriva cijela nacija.
ova govna treba vratit u kameno doba bombama
*ebem li vam mamu zutu...svijet ste zakocili sa svojim debilnim jelima..idioti
Čestitke, nama ste j majku
Ljudi žive, cilj je postignut. Kina postala najjača ekonomija svijeta, Evropa i USA trpe, radna mjesta trpe, konkurentnost EU na tržištu se gubi!!! Zašto nam ovo sve radite, zašto su mediji glavni razglas u širenju neopravdanog straha!? Mislim da ćemo odgovore saznati ubrzo
Kina ako je epicentar zaraze trebala je da bude medju najzarazenim drzavama, a oni jos od juna nemaju zarazenih vrlo malo. Ako je virus mutirao i dosao u Evropu i SAD onda nas je trebao pogoditi slabiji val nego sto je u Kini. Malo ukljucite mozak ne treba vam nikakva teorija zavjere sve je jasno kao dan.