Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusima se moraju stuci rogovi,bilo kako....
Sve bi to bilo izvodivo,da je u pitanju neka od vasih kolonijalnih zemalja,koje vi po formuli prvo medjusobno zavadite,zaratitw,ekonomski i infrastrukturno unistite i onda posaljete svoje "oslobodioce"da zavedu mir,ovdje ipak morate malo vise strategije uloziti,govorite o Rusiji,ne Iraku,Libiji,Siriji,Egiptu (skontah ovo kako nabrajam da ste porobilo skoro cijeli Islamski svijet,aferim kad su dozvolili).
Eto uplasio si Rusiju. Pa mogu se izolirati od citavog svijeta i bice im isto, jbt. kolika drzava nema cega nema.
pih...oni pokusavaju somaliju da slome vec dvadeset godina...sudan vec petnest....ko im god da po pycki odnosno koga napadnu pa im ovaj pobije par stotina vojnika...kurve se odmah povuku pa vicu to je diktatura i nagone ostale zemlje da ne trguju sa tom zemljom......zemlje nato su nevidjene kukavicke pycke i ta organizacija je pred raspadom ......
@Nike Eto i da bude! Dovoljno je da u Kinu izvoze, to ti je citav svijet.
Nezna se ko je gori od koga
nakon stalnog engleskog laprdanja ruski predsjednik breznjev je jednom rekao englezima....."vi da cutite,da vam nebi potopio to ostrvo"...:))))))...poslije toga se nisu obracali rusima do danasnjih dana.....evo su se ovih dana opet povampirili i vjerovatno ce da dobiju samarcinu da usi zvone narednih pedeset godina :)))))
prije su bili sami a sad imaju čitavu eu i ameriku
svejedo im treba potopiti ostrvo....samo gledati da se izdvoje vels,skotska i irska koju su okupirali....