Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa i mi radimo za U#S€A
moja mama je kruva,a ja volim debele msulimanske kruceve da dudalm....
rat
ma netreba se vise nicem cudit. valjda je svima jasno da se sve zna i da je sve ovo sto se u svijetu dogadja vec isplanitano i da je citav svijet jedna velika predstava koja vec ima napisan scenario :)
... u mom s.u.p.k.u.
ozbiljno?!? bas sam sokiran ovom vjescu?!? ne mogu da vjerujem da su znali gdje se nalazi amarecki covjek
hahahahahah,cuj ovoga znalca sto mu je hodza rekao sta je bilo sa binom,pravo je povrijedio ameriku,eno ameri napravili jos vece i ljepse zgrade a afganistan ce narednih hiljadu godina jesti pijesak i gadjati se kamenjem pa ti saberi maloumnice hehehehe
e moji ljudi, covjek 2001 umro od teskog oboljenja bubrega.. trebao mu je aparat za dijalizu, koji je koristio u planinama Tora Bora gdje je preko mobitela organizovao i kordinisao najsmisljeniji napad u modernoj historiji te pobijedio sve odbrambene sisteme Americkog carstva.. svi smo mi pijuni u geostrateskoj igri.. hladni rat nije zavrsio, a srednji istok je sirovinska baza i prva odskocna daska protiv Rusije / Kine..
i ovaj wikileaks je dosadan vise.....ma boli nas k.... za njima
kazu vec ima bosnjaka sa istetoviranim binovim likom ali kriju sa dugim rukavima jer ne bi mogli dobiti socijalu na zapadu heheheheh