Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VIKILIKS: KOŠTUNICA \"ISKULIRAO\" AMERIKANCE ZA MLADIĆA Prvenstveno zbog otpora lično premijera Koštunice, Vlada Srbije nije sprovela nijednu jedinu našu preporuku. U stvari, Koštunica je bukvalno odbacio naše preporuke, rekavši nedavno pomoćniku državnog sekretara Danijelu Fridu da Srbiji \"nisu potrebna dva akciona plana\"\", piše u depeši iz oktobra 2006. http://www.kurir-info.rs/planeta/vikiliks-iz-casa-u-cas/vikiliks-kostunica-iskulirao-amerikance-za-mladica-64087.php
ma nista vise nije sveto, ni papa sam, pa sto bi bili diplomati, meni se cini da je ovo samo pocetak, da ce u buducnosti biti mnogo vise ovakvih slucajeva.
Joj kako mrzim ovog frajera pa to je cudo jedno..najveci licemjer ikad
S.U.P.A.K
ISTINA BOLI