Uprkos upozorenjima SAD-a
0
WikiLeaks objavio sve američke tajne
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tacnije, sve sto Amerika preko Assangea plasira u javnost praveci se da su protiv njega. Jer je ukloniti jednog lika najvecoj svjetskoj sili toliko tesko i komplikovano da radije pustaju da im najvece tajne budu svima dostupne nego da rizikuju timove SEAL likova koje bi Assange eliminisao prosjecnim prdezom.
cuo sam da je nas dijamant Dzeko spominja u depesama....je li istina?
Kako se doživljava pojam \"važno\" zavisi i od godišta osobe, i obrazovanju, sklonostima. Za tebe eventualno važne informacije predstavljale bi one koje bi potvrdile urbane legende i spektakularne internetske teorije zavjere, odnosno ono što te u trenutnoj životnoj dobi najviše zanima, ispuniti tvoja vjerovanja, i ono što tvoje uši žele čuti, kao i depeše o Area51 i NLO što bi ti izgleda najviše odgovaralo što smatraš najvažnijim. Ali za druge ljude i firme koji su upleteni u razne diplomatske ili finansijske afere koje se tebe lično nimalo ne tiču tj, nisi za njih zainteresovan, tim drugima je jako važno. Mnogi će ostati bez posla zbog ovog objavljivanja, neki vrlo moguće izvršiti samoubistvo,neke firme propasti na sudu, neke diplomate biti opozvane i zaglaviti na sudu, itd... Uporedi na primjer ove depeše: 1. http://wikileaks.org/cable/2010/02/10ZAGREB97.html 2. http://cables.mrkva.eu/cable.php?id=248593
englez koliko ces godina placati dzipa?A kad ga otplatis zna se,treba drugog kupovati i tako uvijek ctav zivot.Ebes zapad samo zive od kamata
ono so je vazno ne objavljuju
sve same gluposti objavljuju
Sto ne mogu ove dijaspore, sto ovdje dodju da sole pamet !!
Sto ne mogu ovih d.e.b.i.la i njihovih teorija zavjere.. Jao, ma vi ste pokupili svu pamet ovog svijeta, sve tajne ovog svijeta mozete naci na youtube i wikileaks hahahhha..
ne mogu da nadjem je.beni keywords :S
Mos\' ti meni cundrax poglabat ? Usput pozovi sve zenske clanove tvoje porodice.
Mozete vi Americi taki podojit...ajmo ruke gore,mozda vas saradnja spasi.
Kako ti se ostvario americki san, kad si \"Englez\" .. you lost me for a second there :o
commi, upravu si, tako ta seljacka logika ide. prije aviona i automobila, nije moguce ziviti nekolike godine u jednoj drzavi pa onda ziviti u drugoj drzavi dugo vremena i zaboraviti prvi jezik.... kameno je ovo doba, staces?
ovaj beogradski magarac asocira zapad sa kupovinom nekakvom :D
J3bo ti dzip sve ispod zemlje, i nauci pisati mazgo, nisi kupiJo nego kupio, ako si uopste to uradio.
zato kad se god pridruzim komentarisanju, razorim te preko svake granice :-).
ja znadem da vi svi mene zavidite, muka vam što sam uspijo na zapadu i što imam i poso i pare al nisam vam ja kriv što niste tjeli ič van i radit za kapitalista. ja radim i slusam i sve mi je potaman eto zato me dislajkate ovdje.