Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Laže.
OD VIRUSA SU SAMO STARIJI I HRONICNO BOLESNI UMIRALI ALI OD VAKCINE I MLADI UMIRU OD IZNENADNIH SRČANIH I MOŽDANIH UDARA!!
Debili kao što je ovaj su nam uništili ekonomiju Al boli njih kuracc lad su na državnoj sisu mogu sta hoće
Kakvu ekonomiju brate moj hahaha.....pa mi smo zadnji u Europi po ekonomiji....
https://provjeri.hr/prijelomna-vijest-sluzbeno-izvjesce-vlade-velike-britanije-otkriva-da-su-cjepiva-smanjila-imunitet-kod-dva-puta-cijepljenih-prijeti-li-nam-tek-sada-prava-pandemija/
EVO GA LAZOV evropljanin zato su i napravili atmu bill gates je reko daje afriku opustosio sa vakcinama opustice i ovaj rest
Moronic sojem samo pokrivaju nus pojave nastale dosadašnjom vakcinacijom te guraju ovce na daljnje pelcovanje! Nikad nećete biti potpuno vakcinisani, dok ne umrete!!!
Do sada je bilo dvadeset sojeva i devedeset devet posto je prezivjelo a sad imamo osamdeset posto imuno krdo tako da manje vise ti sojevi brzo prodju ako neko prati od pocetka ovu lakrdiju naravno treba se paziti imati vecu distancu isto u sezoni gripe
Ja mislim da je 21 doza ključna.
Sledeca sedmica je kljucna lol
jeste, al ove zime. sljedece ce biti vakcinacija 4. i tako. ljudi, get over it. prestanite citati vijesti. life goes on.
Kasno je jer su se vec navukli
Vidis mu na faci da nije normalan 😂😂😂
Hahahhahah pa koga ovi vise lazu!!!
AKO NAPRAVIS KLJUC KOJI NECE DA UDJE U BRAVU NISTA TI NECE POMOCI HILJADU KLJUCEVA DA NAPRAVIS!!!E TAKVA JE SITUACIJA S OVIM VAKCINAMA I DOZAMA KOJE NIŠTA NE POMAZU!!!
Ako se ne varam, WHO je preporučio 4 booster dozu.
Vakcinacija trećom dozom istog cjepiva čije prve dvije doze su se pokazale neefikasnim u svakom pogledu, ključna je u odbrani od omikrona?!
Znate li vi za radio dramu koju su pustali pred Drugi svjetski rat na CBSu i koja je izazvala pravi haos? Citali su dakle na radiju SF knjigu Orsona Velsa, Rat svjetova. Spletom okolnosti, jer su se neki ljudi kasno ukljucivali, jer im nije bio jasan kontekst, nastala je masovna panika jer su mnogi pomislili da slusaju stvarno najnovije vijesti o invaziji Marsovaca. E, to je bio uvod u istrazivanje takvih fenomena.
Joj sarenih laza.
Mi što nismo primili ni jednu dozu smo umrli i javljamo vam se ispod zemlje i žalimo vas što vas bocaju.
Najbolji komentar!