Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prema podacima koje iznosi "Save the children" organizacija, procjenjuje se da je od 2015 pa dosad 85000 djece ispod pet godina umrlo od gladi ili bolesti u Jemenu.
Majku im njihovu, koju god vjeru tvrde da ispovijedaju! Nema tu ni vjere ni vjernika ni junaka, preko djecijih zivota i civila je lako ratovati. Sve bih ja to na poljanu s macevima, a one koji zagovaraju rat i dodju na tu ideju - u prvi red. Pa ko prezivi, pricace. Nego ovako, zavadi, pa pljackaj, varaj, otimaj,siluj, odseli i briga te. Trajao bi rat pola dana, da ne kazem da ne bi ni poceo. Prokleti covjek, fuj.
U Jemenu humanitarna katastrofa. Milioni ljudi na granici umiranja od gladi, a u medijima skoro nikako ispraceno. Jedva se poneki clanak moze naci.
Nije uopšte skoro nikako ispraćeno. Ukucaj Jemen u pretragu na Klixu pa ćeš vidjeti. Druga je stvar što nas ne potresaju ovakve vijesti.
Vidjet cemo da li ce se poslije ovoga rata ijednom od krvnika i ubica neduzne djece ikada suditi.
Nije više ni bitno. Šta imamo od presude Karadžiću i Mladiću kad su nam uništili živote, a oni koji bi se trebali zapitati nad svojim stavovima tu presudu ne priznaju.
Sta sami sebi rade ovi muslimani, a naši domaći talibani se prave najvećim muslimanima a neće da prihvate braću kozojebace sa istoka