Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko li će zgrnuti para na ovom virusu.
Gmazovi jedni koliko ste naroda pobili jel vas strah Boga?
Za bejha jedino opasan Covke,kaze avdo avdic da covke ima kucu u hercegovini
Najveci problem je covic...kaze avdo avdic da covic ima kucu u hercegovini,zamisli
J*** vas virus vise!!!! Pocrkali dabogda!!
Kroz cijelu ljudsku povijest su se desavale pandemije, harale kuge i razne bolesti. Tako priroda funkcionise. Ali danas sta god se pojavi, odmah je u pitanju neka teorija zavjere. Ono ne zna koliko ima slova u abecedi, ali je skontalo da mu neko podmece nesto. Ne kazem da se ne desava svasta iza kulisa. Ali treba malo i mozak ukljuciti prije nego se pocnu lupati gluposti
Ne budi LICEMJER, hoces reci da FILL-antropa, NADRI Dr. BILL GATESA genska terapija nije SIGURNA i EFIKASNA, to moze pomisliti samo onaj sa KALCIFICIRANOM Pinealnom ZLIJEZDOM! Zivio VAZELIN, Zivjela KALCIFICIRANA PINEALNA ZLIJEZDA! Jer SAVJESTAN gradjanin ne samo da se NAGUZI, on se i namaze dole! Zivio VAZELIN!
Kada je ovaj virus prvi put izlolavan tj otkriven u Marburgu Bill je imao 12 godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Trebali ste napisati još jednu jako, jako bitnu činjenicu za Marburg, odnosno dvije; smrtnost je stravična, oko 90%, a nije toliko zarazan jer tako brzo ubije domaćina da nema vremena da se proširi. Marburg je Apex virus, virus svih virusa.
Interesantno je da se ovaj virus ustvari trebao zvati Marburg-Beograd virus jer su sedamdesetih simultano izbile dvije lokalne epidemije tada nepoznatog virusa. Jedna u njemačkom Marburgu, druga u tadašnjem glavnom gradu SFRJ. U Marburgu su inače poznate medicinske laboratorije na institutima. Uglavnom, nosioci su bili zeleni zapadnoafrički majmuni i dio istog kontigenta je išao u laboratorije u Marburg, a drugi dio u Zoo u Beogradu.
istina, cak je i taj zarazeni majmun iz beogradskog zoo vrta dizao tri prsta i zalio se da je ugrozen od ostalih zivotinja
Hahaha,ko u ovo vjeruje jadan je
Hoćemo gurati novu vakcinu? Možda je vrijeme... :-)
Nedaj boze napisati da se virus jako tesko prenosi sa covjeka na covjeka. Nema senzacije onda.
Oni se kao brinu o crncima a najviše bi voljeli da svi nestanu. Kroz cijelu istoriju su ih samo tlačili i činili zločine nad njima.
Amiđić virusa hebole
a de niste trebali niste dugo...
Ah $hit, here we go again. Nije narod vise toliko glup dzaba se sazivate, jedino ostaje primitivni klix i vjerovatno n1 uskoro sa ovim “udarnim vijestima” ma haj u 3 lijepe
To se upravo desava u BiH 70% ljudi je trenutno bolesno od gripe koja ima strašnu groznicu vjerujte
hocel ista fino iz ove Afrike u PM??
A rođo moj, što su meni svi dodijali! I WHO, i Russia, i USA, i China, ma i ova Ukraine vala. Ma gon'te se svi u...