Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa da,onda kad ovima prekipi i bace koji kamen budu proglašeni teroristima i udri ih onda avionima i raketama i to svjetska pravda,ccc
Bolje da ste umjesto kritika cionistima, uputili koji vojni brod sa naoruzanjem za palestince...
Niko se nije usrecio na tudjoj nesreci pa nece ni oni, proklet narod nikad nece imat mira na dunjaluku
Gledajuci ovako unazad nekoliko godina, sve vise razumijem opravdanima sto je La kaida žegnula amere. Jer očito da palestinci ne trebaju da ratuju protiv izraela ,nego protiv Amerosa.
Jos suplje mam*cu vam americku. Kad je tako sto niste glasali za Palestinu? Vi ste jedini koji kocite palestince da dobiju svoju drzavu i jedina ste drzava u svijetu koja podrzava Izrael. Da se svi ostali spoje i sravne te dvije zemlje, Izrael i USA, bio bi mir u svijetu narednih 100 godina.
Ovo je obicna laz, USA u stvari i jeste GLAVNI izvor konflikta na Bliskom Istoku. Kad promijeni poltika USA prema Izraelu doci ce do mira. Oni su jednu fasisticku drzavu naoruzali do zuba, koja svoju vojnu moc koristi za drzavni teror, koncentracione logore, smaknuca bez sudskog procesa, otimacinu imovine Palestincima itd.itd. Postoji cak i tajna suradnja izmedu USA i vukojebine zvane Izrael u razvijanju nuklearnog oruzja (mini nuke)..... @Lukavo, bas tako !!!!
Kritike napisali na vreći cimenta USAID
Boze ima li iko da stane ovoj rulji u kraj,kakva je to sila na svijetu da im nesmije citav svijet pisnuti a na karti šaka jada
Ovo je samo bacanje prašine u oči.Pravi nalogodavci izgradnje i finansijeri ovog naselja i jesu SAD tj američki jevreji koji upravljaju amerikom.