Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajd' se malo, zakačite !!!
Ameri se prisjecaju SSSR-a. Nije vise Rusija smokljastva trula tvorevina, kakvom ju je nacionio Jeljcin 90-tih
Kao i uvijek, majku vam *** imperijalistcku, svaka cast slavenskoj braci!
kako ja gledam, polako ce izrael da postane vodeca sila u svijetu nazalost! sve ovo sto se desava je jedan veliki paravan za ono sto slijedi, za malo vremena cemo da gledamo na TV-u kako netenjahu rijesava "hladne" sukobe amera, rusa pa i kineza! zamisli zidovi ti sudbinu kroje! pa pomrijet cemo svi od tog zla!
Dobre cvike ...
hajde neka njih napadne sa svojim avionima i kojekakvim akcijama ha ya kus na rusiju bez tenka putin ima veliki respect od mene za svoja djela
ajde,ajde...sta se palite :)...amerika je rusiji "big brader"...savremenu rusiju i jest stvorila amerika,odnosno americki jevreji sa svojim uticajem i kapitalom...pa su tako danasnji tajkuni uglavnom jevreji...u rusiji je skoro legalna valuta dolar kao kod nas nekad dojce marka...sve je ovo glumatanje za javnost....a pozadina je ta da su glupi ameri htjeli da podmetnu kinezima koji ih hebu u spijunazi vec dvadeset godina a trenutno su toliko ojacali da im mogu samo podudlati :))))...mislim da su kinezi znali prije amera koga ce poslati :))))))
Pouka Amerikancima : Pazite koliko su odani oni koje zapošljavate u vaše obavještajne službe.
Deal with it!
deal with it
Posaljite ga u Bosnu. Sa kojim dolarom/markom u djepu vise,od nasih politicara ce dobit sta mu duša poželi :)
a frajera...
Vidi Putina, jest' zajeban :D
Amerikenjci će sad mučki lukavo napasti interese Rusije, a direkto se zakačiti neće. Oni samo napadaju slabije od sebe, a i to zarad sopstvenog šićara.
my name is putin... vladimir putin (i onda skida suncane naocale) :-D
Eh sad kontra udarac Rusiji ce da bude "napad" na Siriju i eto ti belaja...Koji debili majku im njihovu...
Bas Ruse briga za Siriju. Samo ce im jos bolje ic prodaja oruzja za sirijskog predsjednika.
SAD želi suditi Snowdenu za špijunažu. Znači oni ne negiraju da spijuniraju cijeli svijet, nego tuže čovjeka koji je to prikazao javnosti... zanimljivo....
Samo bi najveci naivcina na svijetu pomislio da ne spijuniraju druge. Naravno da to rade. Imaju najvecu tajnu sluzbu na svijetu.
Uvijek će postojati Jing & Jang, za i protiv,dan i noć, doboro i loše, amerika i rusija :) tako je to u prirodi...