Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ponavlja se istorija iz Vijetnama. Amerikanci ratuju za nesto sto nepostoji. Americka vojna industrija koja je nosilac svega i kojoj pripadaju mnoge Americke glavesine(koje vode zemlju) imaju naj vecu korist. Posto su navidiku ratovi na drigim prostorima i koji ce donijeti mnogo $$$$$$$$$ vrijeme je da se Avganistansko poglavlje privede kraju.
Izgleda da su okupatori konacno shvatili da ne mogu pokoriti odbranbene snage koje se bore za oslobaodjenje svoje zemlje od okupatora i zlikovaca, e nato okupatorska zajednica mislisla da ce do zavrsiti vrlo brzo, ali hrabri borci za slobodu i naravno u svojoj zemlji to nisu dozgolili, i sad okupatori podvijte rep i pregovarajte ,
Izjaloviće se ti pokušaji pomirenja, jer su Ameri ti koji kroje klauzule mirovnih ugovora i po potrebi prave anexe sa jednostranim potpisom. Oni su ti koji glume svjetske drotove!!!